Husforsikring

Genhusning i ubegrænset tidEt hus er både en stor investering og en vigtig del af dit liv. Derfor er der god grund til at passe godt på det, og sikre det mod skader. En god husforsikring hjælper dig, hvis uheldet er ude. Bliv klogere på alt det, som vores husforsikring dækker, og hvorfor det er vigtigt, at du har en ordentlig husforsikring, der dækker dine behov. 

Vælg en husforsikring der dækker dine behov

Når du flytter ind i et nyt hus, er det vigtigt, at du tegner en god husforsikring efter dine behov. Der er ikke to huse, som er helt ens, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at du har mulighed for at skræddersy din husforsikring, så den passer til dit hus og dine behov. Det betyder, at du kan tilvælge en række dækninger, så du kan føle dig tryg. Vores husforsikring er derfor både bred og fleksibel.  

Genhusning hvis uheldet er ude

Er uheldet ude, og er det umuligt at bo i dit hus, efter en skade som vi har dækket, så betaler vi for genhusning. Andre rimelige og nødvendige merudgifter, som er dokumenterede ved midlertidig flytning fra din helårsbolig, bliver også dækket af os i forbindelse med genhusning. Vi dækker også dine udgifter i forbindelse med ud- og indflytning samt opbevaring af privat indbo.  

Skader ved ferieudlejning

Lejer du dit hus ud til andre, kan det være en god ide at tilvælge Ferieudlejning i din husforsikring. Har du tilvalgt Ferieudlejning, dækker vi skader på det sted, der er nævnt i din police. Det gælder skader som tyveri og hærværk eller forsøg herpå begået af lejeren. Du er derfor bedre sikret som udlejer med dækningen Ferieudlejning.   

Tilvælg udvidet vandskadedækning

Med vores tilvalg Udvidet vand kan du få dækket skader på dine forsikrede bygninger, som er opstået som følge af udsivning fra synlige installationer, fygesne og nedbør i bygningen samt opstigning af kloak og grundvand. Vi dækker tilmed økonomiske tab af vand, olie og gas, som er opstået efter en dækket skade på et rør eller stikledninger. 

Begern pris på husforsikring

Sådan dækker husforsikringen

Vi anbefaler, at du som minimum har Brand og Kasko i din husforsikring. Så er du sikker på altid at være ordentligt forsikret. Derudover kan du tilvælge en række dækninger, som kan give dig større tryghed. På den måde betaler du kun for det, som du har brug for.