Husforsikring

Genhusning i ubegrænset tid

Vi bruger dit CPR-nummer til at gøre det enkelt og hurtigt for dig at komme frem til en præcis pris. Hvis du ønsker et tilbud uden at skulle afgive dit CPR-nummer, skal du i stedet ringe til os på 33 55 39 83.

Pas godt på taget over dit hoved

En bolig er ofte en stor investering og samtidig en vigtig del af dit liv. Så der er god grund til at sikre det mod skader efter fx brand og storm. Vores husforsikring er en bred og fleksibel forsikring, hvor du selv kan vælge, hvordan du vil være dækket. Vores husforsikring dækker både huse og nedlagte landbrug lige godt.

Mennesker er forskellige, og det er vores huse også. Derfor kan du hos os sammensætte din husforsikring, så den passer præcis til dit hus og dine behov.

Solid forsikring af dit hus

Vi anbefaler, at du som minimum har Brand og Kasko. De er begge med i vores grunddækning og giver dig god sikring ved fx brand eller storm, som kan give alvorlige skader, der er dyre og tidskrævende at reparere. Det sker heldigvis sjældent, men skulle uheldet være ude, er du godt dækket ind.

Fleksible tilvalg, der passer til dit liv

Derudover kan du købe en række tilvalgsdækninger. Det giver dig stor tryghed og sikrer samtidig, at du kun betaler for det, du har brug for.

Beregn pris på husforsikring

Sådan dækker husforsikringen

Vores husforsikring dækker både huse og nedlagte landbrug lige godt.