Brilleforsikring

- en del af indboforsikring

Går du med briller eller solbriller, så kan det være en god ide at tegne en brilleforsikring. Hos os er brilleforsikringen et tilvalg til indboforsikringen, som du nemt kan tilkøbe. Bliv klogere på alle fordele ved en brilleforsikring, og hvordan den dækker.

Derfor skal du forsikre briller

Briller er skrøbelige, og derfor kan alle med briller komme ud for et uheld, hvor brillerne bliver ødelagt, og glasset går itu. Det kan ske, hvis du pludselig snubler eller laver en forkert bevægelse. En brilleforsikring kan derfor give større sikkerhed i hverdagen.

Du kan også selv prøve at vurdere chancen for, at der sker et uheld, hvor dine briller går i stykker. Dyrker du eksempelvis sport med briller, så kan det være en god ide at have en forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude. Det kan også være en god ide at tegne en brilleforsikring, hvis du har købt nye briller, som du ikke har råd til at erstatte.  

Få dækket briller med indboforsikring

Hos os kan du nemt tegne en brilleforsikring. Brilleforsikringen er et tilvalg, når du har en indboforsikring hos os, og du kan derfor hurtigt tilføje denne dækning. Du bliver fri for at tegne en separat brilleforsikring der, hvor du køber dine briller, hvis du tilvælger brilleforsikringen i din indboforsikring.

I en travl hverdag kan det være rart at have forsikringerne samlet et sted. Du har mulighed for at samle flere af dine forsikringer i vores indboforsikring og på den måde have færre forsikringer at holde styr på. 

Dækker forsikringen ødelagte briller?

Tilvælger du forsikring af briller til din indboforsikring, får du dækket dine briller, hvis de går i stykker og bliver ødelagt. Du får dækket pludselige skader på briller, og det betyder, at du kan få dækket en lang række skader, som opstår uventet.

Vores brilleforsikring dækker også dine solbriller. Du er derfor godt dækket ind, når du skal på ferie og har taget dine fineste solbriller med på turen. 

Dét dækker brilleforsikringen ikke

Med vores brilleforsikring får du en bred dækning, men der er visse ting, som forsikringen ikke dækker. Det gælder fx ridser, afskaldning og skrammer på dine briller. Får du kosmetiske skader efter slid på briller, bliver skaderne heller ikke dækket af forsikringen.

Du kan læse mere om dét, forsikringen ikke dækker i forsikringsbetingelserne til vores indboforsikringen. Hver opmærksom på skader, som dækkes af garanti- og serviceordningen, da skader af den art, ikke dækkes af brilleforsikringen.  

Find info om forsikringsbetingelserne her. 

Sådan dækker brilleforsikring

Vores brilleforsikring dækker både solbriller og almindelige briller. Vi dækker ødelagte briller, men også hvis dine briller bliver væk. Du kan få dækket skader op til 16.283 kr. pr. skade. Erstatningen bliver beregnet ud fra flere ting såsom alderen på dine briller.  

Du er derfor dækket godt ind med vores indboforsikring, hvis du tilvælger dækningen briller og høreapparat.

Beregn prisen på indboforsikring med tilvalget briller og høreapparat her.