Elektronikforsikring

- en del af indboforsikring

Vi har alle elektronik i vores hjem. De fleste af os bruger mange forskellige elektroniske apparater i løbet af dagen. Der skal somme tider ikke meget til at ødelægge vores elektroniske udstyr, og derfor kan det være en god ide med en elektronikdækning. Bliv klogere på alt det, som du kan få dækket med en elektronikforsikring her.

Hvad er elektronikforsikring?

En elektronikforsikring er en forsikring af elektronik i huset. En elektronikforsikring dækker en række skader på mange forskellige elektriske apparater. Hos os er elektronikdækning et tilvalg til vores indboforsikring, som dækker hele husstandens elektroniske udstyr.     

Du kan vurdere dit behov for en elektronikforsikring ved at undersøge, om du selv har råd til at erstatte dit elektroniske udstyr eller overveje sandsynligheden for, at der sker et uheld. 

Fordele ved elektronikforsikring

Har du ligesom mange andre prøvet at tabe din mobil på gulvet eller spilde kaffe ned i din computer? Så ved du sikkert, at dit elektroniske udstyr meget hurtigt kan blive ødelagt med en forkert bevægelse. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at tilvælge elektronikdækning, da du får en række fordele, som kan være nyttige for dig og din familie.

Med en elektronikforsikring, undgår du at købe en masse separate forsikringer til alt dit elektronik. Du får en samlet forsikring, der dækker alt jeres elektronik. På den måde undgår du store regninger.   

Udvidet elektronikforsikring

Der er en bred grunddækning i vores indboforsikring, hvor du får dækket en række elskader på elektriske apparater og hårde hvidevarer som computere, printere og kopimaskiner. Det kan være elskader på elektriske apparater, som opstår på grund af kortslutning, induktion eller lynnedslag.

Du kan tilvælge elektronikdækning i din indboforsikring, som er en udvidet dækning af din elektronik. Den dækker funktionsfejl og pludselige skader på elektronik i hjemmet. Værdien af dit elektronik forbliver den samme de første 4 år. Vil du gerne have en bredere dækning af dit elektronik, kan det være en fordel at vælge denne dækning.  

Sådan dækker vores elektronikforsikring

Med vores elektronikdækning, får du dækket en række skader på elektronik i dit hus. Vi dækker både pludselige skader og funktionsfejl. Funktionsfejl er indefra kommende skader, som betyder, at du ikke kan bruge dit elektroniske udstyr efter den oprindelige hensigt. 

Hele husstandens elektronik er dækket ind, når du tilvælger en elektronikforsikring i din indboforsikring. Du skal derfor ikke bekymre dig om store regninger ved uheld, hvor jeres elektronik bliver ødelagt.     

Beregn pris på elektronikforsikring

Da vores elektronikdækning er et tilvalg til indboforsikringen, skal du enten allerede have en indboforsikring hos os eler tegne en, hvis du ønsker at være dækket af vores elektronikforsikring. Du kan helt uforpligtende beregne prisen på din indboforsikring med elektronikdækning på kun 2 minutter via vores beregner. 

Find vores beregner her