Indboforsikring til unge
Codan Ung

Til dig, der er under 30 år
-med eller uden børn

 • Rejseforsikring er en del af din indboforsikring
 • Dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre eller andres ting
 • Dækning for identitetstyveri
  – hvis nogen fx optager et lån i dit navn
Ring mig opBeregn din pris online Ring nu hør mere på 33 55 55 50

Dækninger

Dækninger

Indbo

Indboforsikringen bør være basis i enhver husstand og dækker husstandens ejendele. Det er indboforsikringen, der giver dig erstatning for ejendele, der bliver stjålet fra din aflåste bolig eller under røveri. Du får også erstattet ejendele, der bliver beskadiget ved brand, hærværk, vandskade.

Vær opmærksom på at cykeldækning er en tilvalgsdækning.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Ansvar

Ansvarsforsikringen er også grundlæggende og dækker, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at skade andre eller deres ejendele. Det kan for eksempel være, hvis du kommer til at vælte en cyklist, og vedkommendes tøj og briller går i stykker, eller hvis personen kommer til skade ved uheldet.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Retshjælp

Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsdækningen får du dækket en del af dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller salg af andels- og ejerlejlighed.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Rejseforsikring

Med verdensrejseforsikring er husstanden dækket på private ferierejser i hele verden af op til 60 dages varighed. Det betyder, at:

 • Behandling i forbindelse med sygdom i udlandet bliver betalt
 • Syge- og hjemtransport, hvis uheldet er ude, eller du bliver syg på rejsen. Og vi giver dig en erstatningsrejse, hvis du er alvorligt syg i mere end halvdelen af din ferie.
 • Derudover giver forsikringen dig adgang til en døgnbemandet vagtcentral, så du altid har et sted at ringe hen og få hjælp.
 • Vi hjælper dig også, hvis du bliver kaldt hjem til et nært familiemedlem, som er blevet ramt af sygdom.
 • Vi dækker også, hvis du på grund af sygdom eller ulykke har brug for at tilkalde et nært familiemedlem.
 • Derudover får du kontant erstatning, hvis din bagage bliver forsinket i mere end 6 timer, når du er ankommet til dit rejsemål uden for Danmark.
Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Identitetstyveri

Med en indboforsikring er du også dækket, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. Vi tilbyder hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre for eksempel har optaget lån i dit navn ved hjælp af stjålet cpr-nummer.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Cykel

Med vores cykeldækning sikrer du alle husstandens cykler. Forsikringen dækker både tyveri og brandskader. Det eneste krav er, at du skal anvende en godkendt lås.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Glas og kumme

Har du et dyrt komfur med keramiske kogeplader, værdifulde håndvaske og badekar eller store spejlflader i din bolig? Så kan du vælge at købe en glas- og kummedækning, der dækker skader på disse. Du får også dækket ødelagte vinduer. Hvis du ejer et hus, er dækningen ofte en del af husforsikringen. Derfor skal du kun vælge den ekstra dækning, hvis du bor i en ejerlejlighed eller lejebolig, hvor udlejeren ikke har glas- og kummedækning.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Udvidet rejseforsikring

Udvidet rejse giver dig erstatning, hvis du i sidste øjeblik er nødt til at aflyse en privat ferierejse af op til 60 dages varighed, fordi du bliver alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller oplever dødsfald i familien.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Elektronik

Med en elektronikdækning er alle husstandens elektriske apparater dækket ved pludselige skader og funktionsfejl. Det er den samme forsikring, som butikkerne tilbyder dig, når du køber nyt elektronik. Forskellen er, at vi dækker alle dine apparater i op til 4 år fra købsdato – også de apparater, der er købt fra nye inden dækningen træder i kraft.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Elskade

El-skadedækningen dækker skader efter kortslutning, induktion og lynnedslag på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater som for eksempel computere, printere og kopimaskiner m.m.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Vil du vide mere?

En nødvendig forsikring
Codan Ung er beregnet til dig, der er under 30 år og ikke har børn. Du kan vælge en lavere indbosum og dermed få en billigere forsikring. Indboforsikringen er en vigtig basisforsikring, fordi den dækker dine ejendele, men også fordi den dækker dit erstatningsansvar, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre.

Hvem er dækket?
Indboforsikringen er personlig, men hvis I er to, der deler en lejlighed, er I begge være forsikret på samme indboforsikring. Vær opmærksom på at I begge skal være under 30 år, for at I kan tegne denne forsikring.

Bor I mere end to sammen i et bofælleskab – uden at være familie – skal I købe hver jeres forsikring.

Tilpas forsikringen til dine behov
Du kan vælge at tilkøbe dækning af fx cykler og elektronik, afbestilling af rejser og dækning ved pludselige skader, som hvis du taber din mobiltelefon.

Rabatter og fordele

Kernekunde
Samler du dine forsikringer hos os, bliver du KerneKunde og får rabat. Hvis du har to forsikringer, for eksempel hus og indbo, giver vi dig 10 pct. rabat. Har du tre forsikringer, for eksempel hus, indbo og ulykke, giver vi dig 15 pct. rabat. Rabatten regnes ud på baggrund af den samlede pris.

Læs mere om at blive Kernekunde

Rabat- og fordelsaftaler
Hvis du er medarbejder i/medlem af en af de mange virksomheder, foreninger og forbund, som vi har samarbejdsaftaler med, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med dine forsikringer.

Læs mere om Rabat- og fordelsaftaler