Indboforsikring

Få dækket dit indbo og din husstandVælg den bedste indboforsikring for dig og din familie

Din indboforsikring skal passe til dit liv. En god indboforsikring skal derfor dække alt det, som du har brug for. Du skal hverken betale for meget for dækninger, du ikke har brug for eller have en forsikring, som ikke dækker dit behov. Det gælder om at finde de helt rigtige dækninger. Den bedste indboforsikring for dig og din familie, er derfor ofte en forsikring, du selv har sammensat.

Beregn indboforsikring på 2 minutter

Du kan beregne prisen på din indboforsikring nemt og hurtigt hos os. Du skal blot igennem få trin, hvor du angiver adresse, boligareal og svarer på nogle spørgsmål om din bolig og husstand. Det er helt uforpligtende at beregne prisen via vores beregner på siden, og det tager kun 2 minutter.

Beregn din indboforsikring

Sammensæt selv din indboforsikring 

Hos os har du mulighed for at skræddersy din indboforsikring, og det betyder, at du selv kan vælge en række dækninger til eller fra. Det gør vores indboforsikring både bred og fleksibel. På den måde kan du få forsikringen, præcis som du vil have den.

Vores indboforsikring dækker ikke kun dine egne ting i hjemmet, men også hvis du skader andre og deres ting. Det giver sikkerhed for hele familien.

Dét dækker din indboforsikring

Med vores indboforsikring får du en solid grunddækning. Grunddækningerne omfatter indbo, ansvar, retshjælp, elskader, tricktyveri, cyberforsikring, krisehjælp og genhusning. Du kan læse mere om vilkår og betingelser ved grunddækningerne her. Udover grunddækningerne kan du tilvælge en række dækninger.
Du kan læse mere om tilvalgene her.

Indboforsikringen dækker dig selv, din ægtefælle eller samlever, dine hjemmeboende børn og dine udeboende børn, indtil de fylder 18 år*. Har du delebørn, er de dækket, når de er hos dig – også selvom de har adresse hos den anden forælder.

* Gælder ikke, hvis de udeboende børn lever i fast parforhold eller har fastboende børn.

Pris på indboforsikring

Prisen på indboforsikring beregnes ud fra flere ting såsom boligareal og beboere i hustanden. Der er en række forhold, som er med til at afgøre prisen. Dertil kommer muligheden for at tilkøbe en række dækninger, som naturligvis også har betydning for prisen.

Bruger du eksempelvis briller eller høreapparat, kan det være en god ide at tilvælge denne dækning i din indboforsikring. Det kan også være, at du har en hest og derfor har brug for en forsikring, der dækker, hvis din hest gør skade på andre eller deres ejendele. Det kan en indboforsikring også dække, hvis du tilkøber det.   

Beregn pris på indboforsikring

Sådan dækker indboforsikringen