InsureMyTesla

Tesla forsikring med fordele.

Hos Codan har vi indgået et samarbejde med Tesla InsureMyTesla.
Det er en særlig bilforsikring, som du har mulighed for at tegne, når du køber en Tesla. Med InsureMyTesla får du en god og solid grunddækning samt en række fordele. Der er taget højde for de behov, der følger med en Tesla, og er uheldet ude, så står vi klar til at hjælpe dig videre.     

Tesla forsikring efter dine behov

Tesla er for alle, der ønsker en elbil, som er funktionel og har et skarpt design. Tesla er også blevet mere relevant for flere mennesker, da der i dag findes Tesla-modeller, som matcher mange forskellige behov. Det betyder også, at flere har brug for en Tesla forsikring, der netop er tilpasset deres behov. Med InsureMyTesla får du en solid grunddækning og mulighed for at tilvælge en række dækninger. Du kan eksempelvis tilvælge vejhjælp til din Tesla, så du er sikret, hvis din Tesla løber tør for strøm.

Du kan læse mere om de forskellige tilvalg til din Tesla forsikring her.    

 

Fordele ved InsureMyTesla

Der er flere fordele ved forsikringsordningen InsureMyTesla, som gør denne forsikring til din Tesla attraktiv. Med InsureMyTesla får du som kunde et helt særligt tilbud på din bilforsikring, og du kan blandt andet nyde godt af disse 5 fordele: 

Intet krav om tidligere skadefri år

Der er intet krav til dig om tidligere skadefri år med vores Tesla forsikring. Det har derfor ikke betydning, om du tidligere har haft skader.

Reparation udført af Tesla-autoriseret værksted

Får din Tesla skader, sender vi den på et autoriseret Tesla-værksted, og du får fri lånebil imens.

Gratis reparation af stenslag i frontruden

Får du stenslag i din frontrude, skal du ikke bekymre dig om omkostningerne. Vi reparerer gratis stenslag i frontruden på din Tesla.

Intet krav om, at du skal købe andre forsikringer hos os

Ønsker du forsikringsordningen InsureMyTesla, er der intet krav om, at du skal have andre forsikringer hos os. Du kan sagtens nyde godt af fordelene ved InsureMyTesla alligevel.  

Prisen stiger ikke automatisk efter en skade

Din bilforsikring kommer ikke til at stige i pris efter en skade. Prisen på din forsikring til din Tesla vil forblive uændret. Det gælder også uanset kilometerforbrug.

Hos Codan forsikrer vi alle Tesla-modeller. Det vil sige, at vi både forsikrer Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Roadster, Tesla Model X og Tesla Model Y. 

Sådan dækker forsikringen din Tesla

Med InsureMyTesla får du en god og solid grunddækning, der dækker, hvis uheldet er ude. Forsikringen har en bred grunddækning, der giver dig flere fordele, når du har en Tesla. Grunddækningen består af en kombineret ansvars- og kaskoforsikring, og du er derfor både dækket ved skader på personer og deres ejendele under brug af bilen samt en lang række skader på dit eget køretøj ved uheld.   

Pris på Tesla forsikring

Prisen på Tesla forsikringen InsureMyTesla kan variere og afhænger af flere faktorer.
Du kan få en billigere forsikring, hvis din Tesla har autopilot. I så fald kan du få 5% rabat på din forsikring. 

Selvrisiko: 6.388 kr.
Minimum alder: 26 år
Dækninger: Prisen stiger ikke automatisk efter en skade
Du kan købe forsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber, og ikke er i restance eller registeret i RKI.
*Gældende for Tesla model 3.