Motorcykel­forsikring

Sammensæt selv din MC forsikring

Det giver utrolig stor frihed at køre på motorcykel. Der er noget helt specielt ved at suse gennem verden uden tag og døre. Når du kører på motorcykel, er det vigtigt, at du både passer på dig selv og din motorcykel. Vores MC forsikring er både en sikker, god og fleksibel løsning. Du får altid en solid grunddækning og mulighed for at tilvælge en række ekstra dækninger efter dine behov.
Se vores grunddækninger og alle vores tilvalg til MC forsikring her

Vinterkørsel med motorcykel

Har du motorcykel, så ved du sikkert, at der er noget, som hedder motorcykelsæson. Mange stiller deres motorcykel ind i garagen henover vinteren, og tager den først frem igen, når foråret melder sin ankomst, og det er motorcykelsæson. Andre vil gerne køre på deres motorcykel hele året rundt, og derfor kan du selv vælge, om du vil have vinterkørsel i din MC forsikring.  
Du kan læse meget mere om motorcykelsæson her.

Lavere pris på MC forsikring som elitekører

Vi tilbyder en billigere MC forsikring, når du er elitekører. Det betyder, at du får en lavere pris på din MC forsikring, når du er fyldt 25 år og har kørt skadefrit i 3 år. Det sker helt automatisk, så du behøver ikke gøre noget selv. Når du bliver elitekører, vil prisen på din MC forsikring ikke stige igen, selvom du får en skade. 

Selvrisikosikring

Som noget særligt tilbyder vi selvrisikosikring som et tilvalg til vores MC forsikring. Det betyder, at du slipper for at betale selvrisiko ved visse typer skader. Det gælder fx hvis din motorcykel bliver stjålet, udsat for hærværk, eller du kører ind i et dyr.    

MC vejhjælp

Vejhjælp er et tilvalg til vores MC forsikring. Med vejhjælp får du en række fordele, hvis uheldet er ude. Vi hjælper dig på stedet, og hvis der er brug for yderligere reparation, tager vi din motorcykel med til det nærmeste værksted efter aftale med dig.
Læs mere om alt det, som vores vejhjælp til MC dækker her.

Sådan dækker motorcykelforsikringen

Vores motorcykelforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Derudover kan du tilvælge en række dækninger efter dine behov. Mange vælger Kasko i deres MC forsikring.