Er du sikker på,
om familien er sikker online?
Se filmen

Vi bruger mere tid online end nogensinde før. Det giver helt nye muligheder i livet, men også risici. Specielt for vores børn. Derfor er det vigtigt at tage snakken med vores børn om sikkerhed på internettet.

Hos Codan hjælper vi med at forberede dig og din familie til et godt og sikkert liv online. Både med forebyggende rådgivning, guidelines og sikkerhedsløsninger. Og hvis skaden alligevel skulle ske, står vi klar med den nødvendige hjælp, så I kommer hurtigt og problemfrit videre igen.

Se og læs mere om, hvad du kan gøre for at styrke familiens online sikkerhed. For med sund fornuft og nogle tekniske hjælpemidler kan du nå langt.

Ring og hør mere

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan forbedre familiens online sikkerhed, så få en snak med en af vores rådgivere.

Ring på 33 55 33 00

Hold dig opdateret
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du gode råd til, hvordan du forebygger skader samt gode, relevante tilbud på forsikringer og services.
Tilmeld nyhedsbrev
Er du en hackers mareridt eller drøm?
Test hvor sikker adfærd du egentlig har online, 
og få viden til at styrke din og familiens online sikkerhed
1/8
Anvender du forskellige passwords til dine konti på nettet?
2/8
Hvor ofte tjekker du dine privatlivsindstillinger på Facebook?
3/8
Har du altid den seneste opdatering af dit software?
4/8
Anvender du funktionen ’log in via Facebook’ til at logge ind på andre tjenester?
5/8
Anvender du totrinsbekræftelse ved login på bl.a. Facebook og Gmail?
6/8
Har du dækket dit Webkamera/kamera på din computer/tablet til?
7/8
Har du installeret et antivirus-program på din tablet, smartphone og/eller computer?
8/8
Bruger du åbne, trådløse netværk?
Din score: 0%
Du er en Hackers mareridt
Se hvordan du klarede testen

Dit resultat

Du kender og benytter alle sikkerhedsregler og er sikker online. Men der opstår konstant nye teknologier, muligheder og åbninger for hackere.

Din score: 0%
Du er en hackers mareridt
– men der er stadig døre åbne
Se hvordan du klarede testen

Dit resultat

Du kender og benytter de fleste sikkerhedsregler og er sikker online. Men der er plads til forbedring - se nedenfor hvor du kan blive mere sikker online.

Din score: 0%
Du er en hackers drøm
Se hvordan du klarede testen

Dit resultat

Du er ikke helt uforsigtig. Men der er stadig god plads til forbedring - se nedenfor hvor du kan blive mere sikker online.

Din score: 0%
Du er en hackers drøm
Se hvordan du klarede testen

Dit resultat

Du holder alle døre åbne for en hacker - se nedenfor hvordan du kan blive mere sikker online.

Bliv mere sikker her:

  Se flere svar

  Del testen, og gør dem du holder af mere sikre online.

  Del på Facebook

  Guide: Ferie med mobilen
  De færreste kan undvære deres smartphone på ferien. Se, hvad du skal være opmærksom på, når mobilen er med på rejsen.
  Læs mere
  Guide: Sikker ferie online
  Skal smartphonen eller computeren med på ferie? Se vores guide til online sikkerhed, når du er på ferie.
  Læs mere
  Sikkert password
  Dit password er nøglen til din online sikkerhed. Få seks gode råd til, hvordan du bedst vælger et sikkert password – og ikke mindst passer på det.
  Læs mere
  Undgå uventede regninger
  I mange mobilspil kan børn nemt tilkøbe ekstra features. Det kan blive dyrt. Se, hvordan du undgår at få en uventet regning.
  Læs mere
  Hvis skaden sker
  Hvad kan du selv gøre for at undgå at du og dine børn bliver udsat for misbrug? Og hvordan kommer I videre med hverdagen, hvis skaden alligevel sker?
  Læs mere
  Sikker på sociale medier
  Børn og teenagere vokser op med sociale medier, men lærer de, hvordan man sikrer sig? Tag snakken med dine børn – få gode råd her.
  Læs mere
  Se flere artikler
  Kend begreberne
  Det kan være svært at få overblik over, hvilke farer der lurer. Vi har derfor samlet en oversigt over de vigtigste begreber.
  Læs mere
  Tal med dit barn
  Mange forældre holder sig tilbage, fordi børnenes ved mere om det tekniske end dem selv. Men børn kan ikke gennemskue konsekvenser. Derfor skal du blande dig.
  Læs mere
  Phishing mails
  Et af hackernes mest udbredte våben er at narre dig til at udlevere personlige oplysninger – de såkaldte phishing mails. Få fem råd til, hvordan du undgår dem.
  Læs mere
  Identitetstyveri
  Identitetstyverier er ikke alene grænseoverskridende, det kan også ramme dig hårdt økonomisk. Få fire gode råd til, hvordan du sikrer dig.
  Læs mere
  Falske sites
  Nettet er fyldt med falske shopping sites, der franarrer folk penge eller sælger ulovlige kopivarer. Hvordan undgår du at miste penge på falske webshops?
  Læs mere
  Dæk jeres webkameraer til
  Hackere kan nemt få adgang til et webkamera og dermed få adgang til børneværelset eller soveværelset. Heldigvis er det ret nemt at undgå.
  Læs mere
  Sikring af familiens devices
  Børn er tidligt online. Hvordan sikrer du familiens telefoner, tablets og computere, så de trygt og sikkert kan færdes online?
  Læs mere
  Chat i apps
  I mange spil på nettet er det muligt at chatte med andre. Og det gør dine børn. Men hvordan kan du sikre dine børns sikkerhed?
  Læs mere
  Wifisikring
  Med en wifi-boks kan du bruge det trådløse netværk til at holde hackere ude af hjemmets computere.
  Læs mere

  Sikring af dit Wifi

  Vejen ind til dine personlige data går ofte gennem et klik på et link i en mail eller via en snyde-hjemmeside. Og når først hackerne er inde, har de fri adgang til dine dokumenter, familiefotos, private mails og meget mere.

  Med en wifi-boks kan du mindske risikoen for hacking af hjemmets computere, tablets og mobiltelefoner. Boksen filtrerer links og hjemmesider som husets beboere klikker på og blokerer, hvis nogen af jer kommer til at klikke på noget, som er skadeligt. Det er en nem måde at gøre internettet mere børnevenligt.

  Få 20 % rabat på abonnementet

  I samarbejde med Affinion og BSafe2 kan du som Codan-kunde få en wifi-boks til kun 569 kr. pr år (normalpris 699 kr. pr år).

  Læs mere her

  Identitetstyveri
  Har du en indboforsikring i Codan, er du også dækket, hvis du bliver udsat for visse typer af identitetstyveri.
  Læs mere

  Få hjælp, hvis dit cpr-nummer havner i de forkerte hænder

  Dit CPR-nr. er guld værd for kriminelle. Får de først adgang til det, kan de optage lån, oprette abonnementer og meget andet i dit navn.

  Har du en indboforsikring i Codan, får du hjælp og rådgivning i situationer, hvor du har været udsat for visse typer af identitetstyveri.

  Eksempler på identitetstyveri

  • Lån optaget i dit navn fx ved hjælp af et stjålet CPR-nr.
  • Kreditkonto oprettet med fx et stjålent eller forfalsket pas som dokumentation.
  • Abonnementer oprettet i dit navn ved hjælp af CPR-nr.

  Læs mere her

  Websikring
  Med Websikring får du hjælp, hvis du og din familie er blevet udsat for misbrug eller chikane på sociale medier.
  Læs mere

  Et trygt liv på de sociale medier

  De sociale medier spiller en stor rolle i de flestes hverdag, ikke mindst for børn og unge. Desværre betyder det også, at flere og flere oplever, at deres personlige informationer eller billeder bliver misbrugt online.

  Med Websikring kan du få hjælp til at beskytte dig selv og dine børn mod uønsket spredning af personlige oplysninger og hjælp til at kontrollere dit barns adfærd på sociale medier.

  Hvis skaden er sket, og din digitale identitet er blevet misbrugt, hjælper vi dig med hurtigst muligt at komme hurtigt videre. Du kan få assistance til selv at fjerne uønsket online-materiale, eller vores samarbejdspartnere kan overtage sagen for dig.

  Gratis Websikring

  Websikring er gratis og uden binding i hele 2018, når du er kunde hos Codan. Det betyder, at vi ikke opkræver noget, når forsikringen automatisk udløber den 31. december 2018. Websikring dækker dig og resten af din husstand. Med Websikring står du stærkere, hvis du eller en i din familie bliver udsat for misbrug eller chikane.

  Læs mere her

  Er din virksomhed sikret mod it-kriminalitet?