Rejseforsikring til Danmark

Derfor skal du have en rejseforsikring til Danmark

Har du planer om at holde ferie i Danmark, kan det være en god ide at have en privat rejseforsikring. Selvom du vælger at holde din ferie i Danmark, kan du stadig få brug for en privat rejseforsikring, hvis der opstår uventede situationer, hvor du fx bliver nødt til at aflyse eller rykke din ferie. Der kan opstå en række situationer, hvor en privat rejseforsikring til Danmark kan være en stor fordel.  

Med en privat rejseforsikring til Danmark har du også mulighed for at kontakte vores skadeafdeling, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne.

Hvad dækker en rejseforsikring til Danmark?

Med vores private rejseforsikring til Europa, er du selvfølgelig også dækket ind, når du vælger at holde ferie i Danmark. En privat rejseforsikring dækker mere end det gule sundhedskort i Danmark og kan eksempelvis sikre dig, hvis du er blevet syg under din ferie og har brug for hjemtransport. 

Vores private rejseforsikring dækker også, hvis du er blevet smittet med en pandemiudløst sygdom inden din ferie og derfor ikke kan tage afsted. Rejseforsikringen dækker også, hvis du kan dokumentere, at du har været i nærkontakt med en smittet og ikke kan nå at blive testet, inden du skal rejse. Det kan derfor af flere grunde være en god ide at have en rejseforsikring til Danmark.
Du kan læse mere om, hvordan vores private rejseforsikring dækker her.

Vær tryg under hele din ferie i Danmark

En privat rejseforsikring giver dig sikkerhed under hele din ferie i Danmark. Du har mulighed for at få online rådgivning og lægehjælp under hele dit ophold, hvis du bliver syg.

Hos Codan kan du sammensætte din rejseforsikring, som du vil efter dine personlige behov. Du har blandt andet mulighed for at få behandling på et privat hospital, hvis du bliver syg under din ferie i Danmark.

Du har også mulighed for at ringe til Codan døgnet rundt, hvis du eksempelvis bliver forsinket på din rejse, oplever tyveri eller opdager en skade på en bolig, som du har lejet.
Det kan du læse mere om her.   

Det skal du være opmærksom på

Du skal være særlig opmærksom på, hvordan din rejseforsikring dækker, hvis du har en kronisk sygdom. Der kan være særlige faktorer, som gør, at din rejseforsikring ikke dækker. Du kan læse mere om, hvad du skal gøre for at være helt sikker på, at din rejseforsikring i Danmark dækker her.