Rejseforsikring til Frankrig

Derfor skal du have en god rejseforsikring til Frankrig

Det er altid en god ide at tegne en privat rejseforsikring, når du skal på ferie i Frankrig. Udenrigsministeriet anbefaler alle danskere at have en privat rejseforsikring inden afrejse til Frankrig, da det blå EU-sygesikringskort ikke dækker alle udgifter i forbindelse med sygdom. Udenrigsministeriet understreger, at det blå EU-sygesikringskort ikke bør erstatte en privat rejseforsikring.
Du kan læse mere om, hvordan vores private rejseforsikring dækker her.

Selvom du kan anvende det blå EU-sygesikringskort i nogle tilfælde af sygdom, kan der opstå situationer, hvor du enten har brug for anden behandling eller hjælp til at komme hjem. Du kan læse mere om, hvad det blå EU-sygesikringsbevis dækker og ikke dækker på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside. 

Hold øje med Udenrigsministeriets rejsevejledning til Frankrig

Inden du rejser til Frankrig, opfordrer vi til, at du undersøger Udenrigsministeriets rejsevejledning. Du bør holde dig opdateret på den danske rejsevejledning under hele din ferie i Frankrig, da der kan opstå ændringer pludseligt. Vi anbefaler altid, at du følger Udenrigsministeriet rejsevejledning, som du kan læse mere om her.

Udenrigsministeriet anbefaler alle danskere at downloade appen Rejseklar og skrive sig på Danskerlisten. På den måde får du hurtig besked fra Udenrigsministeriet, hvis rejsevejledningen ændrer sig eller betydelige indrejserestriktioner bliver indført.   

Find lokale restriktioner på Den Danske Ambassade i Frankrig

Inden din rejse til Frankrig bør du undersøge, om der er lokale restriktioner i det områder, som du skal rejse til. Lokale restriktioner kan indføres med kort varsel, og du bør derfor holde dig opdateret gennem de lokale nyhedsmedier.   

Der er i øjeblikket indrejserestriktioner i Frankrig, og det er derfor en god ide at undersøge, hvilke restriktioner du skal forholde dig til. Der kan blandt andet være krav til test. Er du færdigvaccineret, bør du undersøge, hvilke krav der er til dokumentation. 

Rejser du til Frankrig fra Danmark, kan du risikere, at der gælder særlige indrejserestriktioner, hvilket du bør undersøge inden afrejse.
Du kan læse mere på Den Danske Ambassade i Frankrigs hjemmeside.

Vigtig info inden kør-selv ferie til Frankrig

Inden din rejse til Frankrig bør du undersøge, om der er lokale restriktioner i det områder, som du skal rejse til. Lokale restriktioner kan indføres med kort varsel, og du bør derfor holde dig opdateret gennem de lokale nyhedsmedier.    

Der kan være indrejserestriktioner i Frankrig, og det er derfor en god ide at undersøge, om der er lokale indrejserestriktioner for danskere i det område, som du skal rejse til. Der kan blandt andet være krav til test. Er du færdigvaccineret, bør du undersøge, hvilke krav der er til dokumentation. 

Der kan være forskellige indrejserestriktioner i Frankrig alt efter, hvilket område du rejser til, hvilket du bør undersøge inden afrejse. Du kan læse mere på Den Danske Ambassade i Frankrigs hjemmeside.Opdateres løbende.