Rejseforsikring til Italien

Sikker rejse til Italien med Codans rejseforsikring

Uanset om du rejser til Italien privat eller med erhverv, får du en solid grunddækning med Codans rejseforsikring. Du kan sammensætte din rejseforsikring, så den opfylder dine ønsker og behov under hele din rejse. Bestiller du en rejse til et grønt eller gult område i Italien ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil du være dækket for afbestilling. Det gælder også, hvis rejsevejledningen efterfølgende ændrer sig til orange eller rød for det land, som du har bestilt rejse til. Codans rejseforsikring til Europa dækker også alle skader og mérudgifter i forbindelse med en pandemi, selvom du befinder dig i et orange eller rødt område i Italien.      

Hold dig opdateret med den danske rejsevejledning til Italien

Inden du rejser til Italien, anbefaler vi, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning til landet Det gælder særligt under en pandemi. Der kan være forhold i Italien, som gør, at du skal være ekstra forsigtig under din rejse.
Vi anbefaler altid, at du følger Udenrigsministeriets rejsevejledning til Italien, som du kan læse mere om her.

Rejsevejledningen til Italien kan ændre sig pludseligt, og vi råder derfor til, at du løbende holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Derudover anbefaler Udenrigsministeriet, at du downloader appen Rejseklar og tilmelder dig Danskerlisten her. På den måde modtager du vigtig information fra Udenrigsministeriet, hvis der opstår krisesituationer i Italien eller rejsevejledningen ændres.

Find lokale retningslinjer hos Den Danske Ambassade i Italien

Det anbefales, at du holder dig opdateret på lokale restriktioner i Italien. Nye restriktioner kan indføres med kort varsel, og der kan være forskel på restriktionerne i de forskellige regioner og kommuner i landet. Regionerne i Italien er delt ind i forskellige farver alt efter, hvilke restriktioner som er gældende. 

Læs mere om, hvad zonerne i Italien har af betydning her.

For yderligere information ang. lokale retningslinjer henvises der til Den Danske Ambassade i Italiens hjemmeside.