Rejseforsikring til Kroatien

Derfor er det vigtigt med en rejseforsikring til Kroatien

Vi anbefaler ligesom Udenrigsministeriet, at du har en privat rejseforsikring, når du rejser til Kroatien. Det gælder særligt under Covid-19, da der kan opstå en lang række uventede situationer i relation til Covid-19.

Du bør altid have en privat rejseforsikring, hvis du rejser uden for Danmark, Færøerne og Grønland, ifølge Udenrigsministeriet. En privat rejseforsikring er med til at dække alle dine personlige behov i tilfælde af sygdom, og giver dig mere tryghed under din ferie i Kroatien.

Det blå EU-sygesikringskort kan anvendes i visse tilfælde af sygdom, men det bør ikke erstatte en privat rejseforsikring, hvilket Udenrigsministeriet også understreger. En privat rejseforsikring kan give dig langt bredere behandling end det blå EU-sygesikringskort. Du kan læse mere om, hvad det blå EU-sygesikringskort ikke dækker på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside.

Sådan dækker din rejseforsikring til Kroatien

Hos Codan tilbyder vi en solid rejseforsikring, der dækker alt det, du har brug for, hvis du bliver syg under din ferie i Kroatien. Du kan skræddersy din rejseforsikring, så den er tilpasset alle dine personlige behov.

 

I en tid med Covid-19 kan der være ændringer i, hvordan din rejseforsikring dækker, hvilket du bør undersøge inden afrejse til Kroatien. Din dækning af rejseforsikringen afhænger i høj grad af Udenrigsministeriets rejsevejledning.
Du kan læse mere om, hvordan din rejseforsikring til Kroatien dækker her.

Vær opdateret på Udenrigs­ministeriets rejsevejledning til Kroatien

Inden du rejser til Kroatien, anbefaler vi, at du tjekker Udenrigsministeriets rejsevejledning. I en tid med Covid-19 er det også en god ide, hvis du løbende holder dig opdateret på den danske rejsevejledning under din ferie og generelt er opmærksom på din personlige sikkerhed.  

Vi opfordrer altid til, at du følger Udenrigsministeriets rejsevejledning, som du kan læse mere om her. 

Udenrigsministeriet anbefaler, at du downloader appen Rejseklar og skriver dig på Danskerlisten, inden du rejser til Kroatien. Det sikrer dig information, hvis rejsevejledningen ændres eller nye tiltag vedrørende indrejserestriktioner, træder i kraft. 

Undersøg lokale restriktioner i Kroatien

I en tid med Covid-19 er det relevant at undersøge lokale restriktioner i det område, som du skal rejse til. Det kan have indflydelse på, hvordan din ferie til Kroatien bliver. Lokale restriktioner kan indføres fra den ene dag til den anden, og det er derfor en god ide at holde sig opdateret. Du bør altid følge de lokale myndigheders instruktioner i Kroatien. 

Du kan med fordel undersøge, om der er krav til mundbind og test, samt hvilke regler der gælder i forbindelse med forsamlingsforbud, inden du tager på ferie til Kroatien.   Opdateres løbende.