Rejseforsikring til Tyrkiet

Er din næste ferie eller rejse til Tyrkiet?
Så læs med her, hvor vi giver dig alle de gode tips, vejledninger og anbefalinger til rejseforsikring, så du kan komme sikkert og trygt afsted

Hvorfor bør du tegne en rejseforsikring til Tyrkiet?

Når du planlægger din næste tur til Tyrkiet, er det vigtigt at vide, at du ikke er dækket ind under det blå sygesikringskort, som det ellers er tilfældet i EU-lande. Derfor er det helt essentielt at tegne en dækkende rejseforsikring til Tyrkiet.
Vi kan desværre ikke love, at der ikke sker uheld på din rejse til Tyrkiet, men med vores rejseforsikring skal du i hvert fald ikke bekymre dig, om du er forsikret mod uheldet. Bliver du eksempelvis ramt af akut sygdom eller en ulykke, er vi klar til at hjælpe dig hele døgnet og vi 
dækker udgifter til blandt andet behandling og hjemtransport fra Tyrkiet. Læs vores 4 gode grunde til, at du bør tegne en rejseforsikring til dit næste eventyr i Tyrkiet:

 • Sundhedsdækning
  Selvom Tyrkiet har et udmærket sundhedssystem, kan det være dyrt for udlændinge og turister, der ikke er dækket af en  forsikring. En rejseforsikring kan dække omkostningerne ved lægebesøg, medicin og endda hospitalsindlæggelse, hvis det er nødvendigt.
 • Uforudsete hændelser
  Rejseforsikring kan også dække uforudsete hændelser som flyaflysninger, tabt bagage eller endda en pludselig hjemrejse på grund af en nødsituation såsom sygdom eller skade. Uden forsikring kan det være meget dyrt at skulle komme hjem igen.
 • Personlig sikkerhed
  Selvom store dele Tyrkiet generelt er sikkert at besøge, kan der være situationer, hvor din personlige sikkerhed kan være i fare. I sådanne tilfælde kan rejseforsikringen dække omkostningerne ved evakuering eller juridisk bistand.
 • Aktivitetsdækning
  Hvis du planlægger at deltage i aktiviteter som vandsport, vandring eller andre eventyraktiviteter, kan en tilvalgsdækning på din rejseforsikring dække eventuelle 
  skader eller ulykker, der kan opstå under disse aktiviteter.

Sammenfattende er det klart, at en rejseforsikring til Tyrkiet er nødvendig og ikke bare en luksus. Den giver dig ro i sindet, mens du nyder din ferie, og sikrer, at du er dækket i tilfælde af uforudsete hændelser. Husk, at det altid er bedre at være sikker end at være ked af det senere. Så inden du pakker din kuffert og tager afsted til Tyrkiet, skal du sørge for at tegne en passende rejseforsikring.

Familieferie i Tyrkiet med god dækning til en billig pris

Med en rejseforsikring hos Codan kan du trygt og sikkert tage på ferie med hele familien. Vores rejseforsikring dækker hele husstanden og vi tilbyder 24 timers døgnsupport i tilfælde af skader. Med en rejseforsikring til Tyrkiet vil du få beregnet din pris baseret på:

 • Antal personer (børn og voksne) som rejser
 • Antal rejsedage om året
 • Antal skader på rejser førhen (skadeshistorik)

Prisen på en rejseforsikring til Tyrkiet vil derfor afhænge af antal personer i husstanden, som skal dækkes, deres skadeshistorik og af den enkelte rejsendes behov for at være dækket ind. Nedenfor  kan du uforpligtende beregne din pris på en rejseforsikring til Tyrkiet hos Codan.

Skræddersy din forsikring til Tyrkiet

Gode råd og vejledning til din næste rejse til Tyrkiet

Skal man have visum når man rejser til Tyrkiet?

Hvis du er dansk statsborger, kan du opholde dig i Tyrkiet uden visum i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Dette kan være fordelt over flere ophold. Hvis du planlægger at blive i Tyrkiet i mere end 90 dage, skal du ansøge om visum.

Tilmeld dig danskerlisten

Udenrigsministeriet råder dig til at registrere dig på "danskerlisten", når du rejser til Tyrkiet. Ved at oplyse dine kontaktoplysninger på denne liste, kan de danske myndigheder hurtigt kontakte dig i tilfælde af terrorangreb eller andre nødsituationer. Dette er en service, der er til fordel for dig og 
dine pårørende, og det anbefales kraftigt at benytte den.

Vær dækket i Tyrkiet med den rette rejseforsikring 

Slap af på din ferie i Tyrkiet med ro i maven, velvidende at du er dækket hvis der skulle opstå et uheld. Vi anbefaler, at du altid tegner en rejseforsikring baseret på din specifikke rejse og behov. En god rejseforsikring er din sikkerhedsnet, når du er på farten. Den dækker en bred vifte af uforudsete hændelser, der kan opstå under din rejse. Dette kan omfatte alt fra mindre uheld som tabt bagage eller forsinkede fly til mere alvorlige situationer som akut sygdom eller ulykker.

Opdater dig på sikkerhedssituationen i Tyrkiet

Før du rejser til Tyrkiet, er det vigtigt at holde dig opdateret om den aktuelle sikkerhedssituation i landet. Sikkerhedsforholdene kan variere afhængigt af regionen og kan ændre sig hurtigt. 

 • Tjek rejsevejledninger: Udenrigsministeriet opdaterer løbende deres rejsevejledninger for alle lande, herunder Tyrkiet. Disse vejledninger indeholder vigtige oplysninger om sikkerhed, sundhed, lokale love og skikke, indrejsekrav og meget mere. Du kan holde dig opdateret på 
  udenrigsministeriets hjemmeside.
 • Følg lokale medier: Hold øje med lokale nyheder og medier for at få de seneste opdateringer om situationen i Tyrkiet. Dette kan give dig en bedre forståelse af, hvad der sker i landet. 
 • Tilmeld dig "Danskerlisten": Ved at tilmelde dig "danskerlisten", kan Udenrigsministeriet hurtigt komme i kontakt med dig i tilfælde af en nødsituation.
 • Vær opmærksom på dine omgivelser: Når du er i Tyrkiet, skal du altid være opmærksom på dine omgivelser og følge de lokale myndigheders anvisninger. 
 • Respekter lokale love og skikke: Tyrkiet har sine egne love og skikke, som kan være forskellige fra dem, du er vant til. Det er vigtigt at respektere disse for at undgå problemer.

Ved at holde dig opdateret om sikkerhedssituationen i Tyrkiet, kan du tage informerede beslutninger og sikre, at din rejse er så sikker og problemfri som muligt.