Ungdomsrejseforsikring – Rejs sikkert som ung eller studerende

Er du ung eller studerende og på udkig efter den bedste rejseforsikring til din næste rejse? Hos Codan tilbyder vi den bedste rejseforsikring til unge, så du er dækket på din drømmerejse. Vores ungdomsrejseforsikring kan skræddersyes til at dække dine behov som ung, så du kan rejse sikkert afsted på dit næste eventyr.

Beregn din rejseforsikring her


Hvorfor have en rejseforsikring som ung eller studerende?

At have en rejseforsikring er afgørende for enhver ung rejsende. Uanset om du er på vej på en enkeltrejse, et længere eventyr, planlægger et studieophold eller vil arbejde i udlandet, er det vigtigt at have den rette dækning. Med en ungdomsrejseforsikring er du sikret, hvis uheldet er ude, eller du bliver syg under din rejse. Behandlingsomkostninger i udlandet kan hurtigt blive dyre, og derfor er det vigtigt at være forsikret inden afrejse. Den danske stat dækker ikke omkostningerne til behandling eller sygetransport i udlandet, og derfor er det fornuftigt at tegne en ungdomsrejseforsikring.

Vi forstår, at når du er ung, er budgettet ofte stramt, og derfor stræber vi efter at tilbyde en omfattende dækning til en billig og overkommelig pris.

Dine fordele med en ungdomsrejseforsikring fra Codan

Med en ungdomsrejseforsikring fra Codan er du sikret hjælp døgnet rundt, hvis din drømmerejse pludselig tager en uforudset vending. Du kan forvente assistance, hvis du skulle blive ramt af sygdom på rejsen, eller hvis du skal hjemtransporteres efter en ulykke. Denne rejseforsikring er det ideelle valg, hvis du planlægger en længere rejse, eller hvis du skal studere eller arbejde undervejs.

Nogle af fordelene ved vores ungdomsrejseforsikring inkluderer:

 • Dækning 24/7
  Uanset hvor i verden du er, kan du være sikker på, at vi er her for at hjælpe, hvis noget går galt.
 • Evakuering
  Hvis der opstår uroligheder på din ferie, så sørger vi for at du bliver evakueret
 • Sygdom og hjemtransport
  Hvis du bliver syg eller skadet på din rejse, dækker vores forsikring dine medicinske omkostninger og hjemtransport, hvis det er nødvendigt.
 • Fleksibilitet
  Vores ungdomsrejseforsikring er perfekt til rejser på op til 90 dage, studieophold eller arbejde i udlandet i forbindelse med studier.

Med en ungdomsrejseforsikring fra Codan kan du rejse med ro i sindet, velvidende at vi har dig dækket på dit næste eventyr!

Omfattende rejsedækning til unge

Tag afsted på rejse med ro i maven, velvidende at du er dækket hvis der skulle ske noget uventet. Vi forstår, at rejser ofte er en vigtig del af ungdomslivet, og vi ønsker at gøre det så sikkert og bekymringsfrit som muligt.Hos Codan får du en omfattende dækning, samt mulighed for at tilvælge ekstra dækninger.

Det dækker vores ungdomsrejseforsikring

Tilvalgsdækninger til ungdomsrejseforsikringen

Søger du ekstra dækning til din ungdomsrejse, så et dette også en mulighed. Vi ved at du som ung, afhængig af din specifikke rejse, kan have behov for særlige dækninger. Hvad end du skal på skiferie, backpacking eventyr eller jorden rundt, så er du sikret på din rejse.

Spørgsmål og svar om rejseforsikring til unge og studerende