Bliv klædt på til sommerferie i Danmark

Er du hjemme i Danmarks charmerende dialekter, så du kan bede om hjælp, hvis uheldet er ude? Vi har samlet gode råd og tips, så du kan komme sikkert igennem sommeren.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen slutter den 15. august 2020. 

​Vinderen af præmien kontaktes pr. telefon efter den 15. august 2020. Præmien sendes herefter pr. mail til de kontaktoplysninger, du har angivet i vinderformularen. Leveringstid vil være op til 2 uger. For at kunne sende dig din præmie udveksler vi dit navn, e-mail- samt postadresse med Gavekortet.dk (GoGift A/S), som står for udsendelse af præmien. Codan betaler gevinstafgift af præmien.

Der trækkes lod om følgende præmie: 1 x gavekort til Dansommer, til en værdi a 10.000 kr. Gevinstchancen er lige for alle og afhænger af deltagerantallet (1:100 baseret på 100 deltagere).  ​Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, og konkurrencen er ikke købsbetinget.

Ansatte hos Codan Forsikring samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. For at deltage skal du desuden være over 18 år.

Når du deltager i konkurrencen, siger du samtidig ‘ja tak’ til at modtage rådgivning om forsikringer og forebyggelse af skader samt nyheder og målrettede tilbud på forsikringer fra Codan. Det sker via telefon, brev, e-mail, sms eller lignende elektroniske former. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Codan er dataansvarlig for de personoplysninger, vi indsamler om dig.

Læs vores privatlivspolitik.

​Konkurrencen udbydes af Codan Forsikring, Gammel Kongevej 60, 1790 København V.