Online psykolog

En del af Codans sundhedsforsikring.

Tilmeld dig her

Måske står du med en konkret udfordring eller bekymring her og nu, som du ønsker professionel sparring på. Måske er du i en svær eller følsom situation, du har brug for hjælp til at løse, fx en konflikt, stress eller sorg. Det kan både være privat, i forbindelse med dit studie og i arbejdsregi.

Mange er ofte i tvivl, om deres problemer er ”store nok” til at gå til en psykolog med. En rådgivende samtale kan hjælpe dig med afklaring på, om du skal videre i et psykologforløb. 

Få hurtig rådgivning via telefon, tablet eller computer

Du kan få hjælp når det passer ind i din hverdag. Samtalen med psykologen vil være en videokonsultation, og det er i gennemsnit altid muligt at få tid til en samtale samme dag. Du bestemmer selv om det skal foregå fra din telefon, på din tablet eller computer.

Kom videre med de spørgsmål, der bekymrer dig her og nu

Vi tilbyder dig 30 minutters rådgivende samtale, hvor du vil få konkrete redskaber til at komme videre med den udfordring eller bekymring, som fylder hos dig.

Har du behov for mere end én samtale, planlægger vi sammen det videre forløb eller guider dig videre til rette sted. Det kan være til et psykologforløb i dit nærområde. Det kan også være, at vi opfordrer dig til at søge hjælp andetsteds fx hos egen læge.

Få nemt adgang til online psykolog

Hvis du har en sundhedsforsikring hos os, har du med Online Sundhed fri adgang til online læge, fysioterapeut og psykolog. Vi tilbyder servicen i samarbejde med Hejdoktor.dk, og du skal blot tilmelde dig første gang, så vi kan betale for dig.

Du kan tilmelde dine børn under 18 år til din profil på Hejdoktor.dk og invitere din samlever eller børn over 18 år, så I alle har adgang til Online Sundhed.

Andre services med Hejdoktor.dk