Sundheds­forsikring

Find den rigtige sundhedsforsikring

Prioriter dig selv og din sundhed med en forsikring

De fleste af os er der altid for andre, og passer godt på vores familie og venner. Men husker du også dig selv? Sørger du for at blive undersøgt og behandlet, når kroppen eller det mentale strejker?

Med en privat sundhedsforsikring hos os kan du hurtigt få svar og behandling og komme videre med det vigtige i dit liv. Du får fx online læge, fysioterapeut og psykolog, behandling hos fysioterapeut og stressforløb og kan komme til på privathospital inden for 10 dage. Prioriter dig selv, og få overskud til det vigtige i dit liv.

Hvordan dækker sundhedsforsikringen?

Med en privat sundhedsforsikring hos Codan er du sikret hurtig behandling

Vores sundhedsforsikring er skabt til aktive mennesker, der vil bruge livet på andet end ventelister. Med en sundhedsforsikring hos os er du sikret undersøgelse og behandling inden for 10 arbejdsdage, så du hurtigt kan komme videre. 

Færre dage med smerter og ubehag
Codan Sundhed sikrer dig hurtig undersøgelse og behandling i vores kvalitetssikrede netværk, så dit sygdomsforløb bliver så kortvarigt som muligt. Det betyder færre dage med smerter og ubehag, mindre bekymring og en reduceret risiko for følgesygdomme.

Hurtig behandling, hvis du får stress
Føler du dig stresset, behøver du ikke en lægehenvisning, men kan ringe direkte til os. Vi tilbyder forskellige behandlingsformer og tilpasser dem dine behov.

Vores professionelle sygeplejersker er blot et opkald væk
Uanset om du er dækket af forsikringen eller ej, kan du altid modtage vejledning fra vores sygeplejersker. De kan give professionel vejledning mht., hvordan du skal forholde dig, og hvilken hjælp du kan få til din skade i det offentlige.

Hurtig hjælp af læge, fysio­terapeut og psykolog online

Med en sundhedsforsikring hos Codan, har du altid en læge, fysioterapeut eller psykolog lige ved hånden. Også om aftenen, i weekenden eller på ferien.
Dygtige læger, fysioterapeuter og psykologer sidder klar til at hjælpe og rådgive dig – direkte på mobilen.