Ulykkesforsikring

En fleksibel forsikring, der passer til dig og dit liv.

  • Psykologisk krisehjælp i forbindelse med en ulykke
  • Tandskadedækning inkl. tyggeskader
  • Få udbetalt en del af din erstatning med det samme

Køb din forsikring online og få

10 %

onlinerabat

Sådan dækker ulykkesforsikringen

Dækning

Erstatning ved varigt mén

Vi giver dig erstatning, hvis du bliver varigt invalideret. Du kan selv vælge, om erstatningen skal udbetales ved varigt mén på 5 % eller 10 %. Erstatningens størrelse afhænger af din méngrad og af din valgte invaliditetssum.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Psykologhjælp

Vi dækker op til 12 behandlinger hos en psykolog eller en speciallæge i psykiatrien efter et ulykkestilfælde, hvor dit liv har været i fare. Udgifter til behandling dækkes op til 20.000 kr.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Udgifter til behandling

Vi dækker udgifter til helbredende behandling hos eksempelvis en kiropraktor eller en fysioterapeut efter en ulykke, så længe du er blevet henvist af din egen læge. Vi dækker med op til 2 % af forsikringssummen.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Strakserstatning

Vi udbetaler 1 % af forsikringssummen øjeblikkeligt ved en lang række skader, eksempelvis brudskade og overrevet korsbånd.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Tandskade inklusive tyggeskader

Vi dækker tandbehandling, hvis dine tænder bliver beskadiget som følge af en ulykke. Vi dækker også, hvis du beskadiger dine tænder ved at bide i noget hårdt.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Farlig sport

Vi giver dig erstatning, hvis du kommer til skade i forbindelse med farlig sport som eksempelvis motorsport, kampsport, bjergbestigning og parkour.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Dobbelterstatning

Vi udbetaler dobbelt erstatning ved en méngrad på 30 % eller mere.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Død

Vi giver dine efterladte den sum, du har valgt på forsikringen, hvis du dør efter en ulykke.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Pris og forsikringsbetingelser

Bestem selv prisen

Vores tilvalgsdækninger gør det muligt for dig at sammensætte ulykkesforsikringen nøjagtigt efter dine ønsker. Ønsker du eksempelvis en billig ulykkesforsikring, kan du nøjes med at vælge de mest nødvendige dækninger og samtidig sætte forsikringssummen (det beløb, du får udbetalt i tilfælde af en skade) lavt. 

Du kan beregne prisen på din ulykkesforsikring via vores beregner: Beregn forsikring.
Alternativt kan du kontakte vores kundeservice på telefon 33 55 55 50 og få mere at vide om vores priser.

Heltidsulykkesforsikring

Vores ulykkesforsikring er en såkaldt heltidsulykkesforsikring. Det vil sige, at du er dækket, uanset om ulykken sker i fritiden eller i arbejdstiden. En forsikring, der kun dækker ulykker i fritiden, kaldes en fritidsulykkesforsikring.

Attraktive rabatter

Saml dine forsikringer hos os og få et nedslag i prisen på alle dine forsikringer. Hvis du har to forsikringer hos os, eksempelvis ulykkesforsikring og børneulykkesforsikring, giver vi dig 10 % rabat. Hvis du har tre forsikringer hos os, eksempelvis ulykkesforsikring, indboforsikring og husforsikring, giver vi dig 15 % rabat. Læs mere om at blive Kernekunde.

Vi har samarbejdsaftaler med en række virksomheder, foreninger og forbund. Hvis du arbejder i eller er medlem af en af disse, kan du opnå store besparelser og særlige fordele. Læs mere om vores rabataftaler.