Ulykkes­forsikring

Beregn din pris

Få en ulykkesforsikring,
der passer til dit liv.

Du kan desværre ikke forsikre dig mod uheld. Men med en ordentlig ulykkesforsikring kan du sikre dig, at det ikke også går ud over din økonomi. En ulykkesforsikring giver dig tryghed i hverdagen og hos os har du mulighed for at skræddersy forsikringen præcis til dit liv.

  • Psykologisk krisehjælp i forbindelse med en ulykke
  • Tandskader herunder tyggeskader
  • Få udbetalt en del af din erstatning med det samme

Pas godt på dig selv med den rigtige ulykkesforsikring

En ulykke kan vende op og ned på vores liv. Men med den rigtige forsikring kan du komme ordentligt videre, hvis du får varige mén. Ud over selve erstatningen dækker vi blandt andet dine udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og psykologhjælp, hvis du har brug for det.

Du kan skræddersy din ulykkesforsikring, så den passer præcis til dit liv. Du skal bla vælge, om ulykkesforsikringen skal dække hele døgnet eller kun i fritiden. Vi anbefaler heltidsulykke, så du er sikker på altid at være dækket.

Vil du passe ekstra godt på dine tænder, kan du også vælge Tandskade, hvor du som noget særligt får erstatning, hvis du fx tygger på en sten i maden. Og dyrker du farlig sport eller kører motorcykel, bør du overveje disse dækninger, da du ellers ikke er forsikret her.

Er du over 50 år, kan du med fordel supplere din ulykkesforsikring med en hændelsesforsikring.

Læs mere

Sådan dækker ulykkesforsikringen

Dækning

Erstatning ved varigt mén

Vi giver dig erstatning, hvis du bliver varigt invalideret. Du kan selv vælge, om erstatningen skal udbetales ved varigt mén på 5 % eller 10 %. Erstatningens størrelse afhænger af din méngrad og af din valgte invaliditetssum.

Psykologhjælp

Vi dækker op til 12 behandlinger hos en psykolog eller en speciallæge i psykiatrien efter et ulykkestilfælde, hvor dit liv har været i fare. Udgifter til behandling dækkes op til 20.000 kr.

Udgifter til behandling

Vi dækker udgifter til helbredende behandling hos eksempelvis en kiropraktor eller en fysioterapeut efter en ulykke, så længe du er blevet henvist af din egen læge. Vi dækker med op til 2 % af forsikringssummen.

Strakserstatning

Vi udbetaler 1 % af forsikringssummen øjeblikkeligt ved en lang række skader, eksempelvis brudskade og overrevet korsbånd.

Tandskade inklusive tyggeskader

Vi dækker tandbehandling, hvis dine tænder bliver beskadiget som følge af en ulykke. Vi dækker også, hvis du beskadiger dine tænder ved at bide i noget hårdt.

Farlig sport

Vi giver dig erstatning, hvis du kommer til skade i forbindelse med farlig sport som eksempelvis motorsport, kampsport, bjergbestigning og parkour.

Dobbelterstatning

Vi udbetaler dobbelt erstatning ved en méngrad på 30 % eller mere.

Død

Vi giver dine efterladte den sum, du har valgt på forsikringen, hvis du dør efter en ulykke.

Beregn din pris for ulykkesforsikring

Bliv klogere på detaljerne

Vil du vide mere om ulykkesforsikringens dækninger og vilkår, kan du få alle detaljer i disse dokumenter. Har du allerede din ulykkesforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Codan.

Produktarket giver dig et godt overblik over dine muligheder – ligesom produktinformationen, der også gør det nemmere at sammenligne ulykkesforsikringen med andre forsikringer. I betingelserne kan du finde alle detaljerne om forsikringen.

Er du stadig i tvivl?

Få svar på typiske spørgsmål

Har jeg den rigtige dækning på min ulykkesforsikring?

Det er svært at lave en generel anbefaling, da alle vores kunder er forskellige og har forskellige behov. Ringer du til vores kundeservice, har vi en medarbejder klar, som kan rådgive dig. Ved du, hvordan du er dækket af fx din arbejdsgiver eller fagforbund, kan vi bedre skræddersy en løsning til dig.

Kan jeg have flere ulykkesforsikringer på samme tid?

Ja, det kan du godt. Skulle du komme ud for en ulykke, vil du få dækning fra alle ulykkesforsikringer.

Har jeg den rigtige dækning, hvis jeg har flere ulykkesforsikringer?

Ofte er du dækket af en ulykkesforsikring via din arbejdsgiver eller via et fagforbund.

Vi anbefaler, at du også har en privat ulykkesforsikring, som dækker dig hele døgnet, selvom du er forsikret af et fagforbund eller din en arbejdsgiver. Normalt er forsikringens dækning hos fagforbundet eller arbejdsgiveren, lavere end den vi anbefaler, og du bør derfor supplere din dækning med en privat forsikring.

Dækker I svie og smerte på en ulykkesforsikring?

Nej, en ulykkesforsikring dækker de varige mén, man kan have pådraget sig efter en ulykke, men ikke svie og smerte. Har du været ude for et trafikuheld, kan du være dækket af en af de involverede bilers forsikring.

Dækker min ulykkesforsikring også ved sygdom?

Det er ikke muligt for voksne over 18 år at få dækning som følge af sygdom. Det er dog en mulighed at tilføje dækningen som følge af sygdom for børn på Codan Barn ulykkesforsikringer.
Du kan læse mere om sygdomsdækningen for børn her.