Ulykkes­forsikring

Dækker hele livet

Vi bruger dit CPR-nummer til at gøre det enkelt og hurtigt for dig at komme frem til en præcis pris. Hvis du ønsker et tilbud uden at skulle afgive dit CPR-nummer, skal du i stedet ringe til os på 33 55 39 83.

Få en ulykkesforsikring, der passer til dit liv

Du kan desværre ikke forsikre dig mod uheld. Men med en ordentlig ulykkesforsikring kan du sikre dig, at det ikke også går ud over din økonomi. En ulykkesforsikring giver dig tryghed i hverdagen, og hos os har du mulighed for at skræddersy forsikringen præcis til dit liv.

Pas godt på dig selv med den rigtige ulykkesforsikring

En ulykke kan vende op og ned på vores liv. Men med den rigtige forsikring kan du komme ordentligt videre, hvis du får varige mén. Ud over selve erstatningen dækker vi blandt andet dine udgifter til fysioterapeut, kiropraktor og psykologhjælp, hvis du har brug for det.

Du kan skræddersy din ulykkesforsikring, så den passer præcis til dit liv. Du skal først vælge, om ulykkesforsikringen skal dække hele døgnet eller kun i fritiden. Vi anbefaler heltidsulykke, så du er sikker på altid at være dækket.

Vil du passe ekstra godt på dine tænder, kan du også vælge Tandskade, hvor du som noget særligt får erstatning, hvis du fx tygger på en sten i maden. Og dyrker du farlig sport eller kører motorcykel, bør du overveje disse dækninger, da du ellers ikke er forsikret her.

*Gælder for nye Kernekunder.

Beregn pris på ulykkes­forsikring


Læs mere om, hvad en ulykkesforsikring er, hvorfor den er nødvendig samt hvad den dækker, hvis uheldet er ude her.  

Sådan dækker ulykkesforsikringen

Du bestemmer selv, om ulykkesforsikringen skal dække dig døgnet rundt eller i fritiden. Derudover kan du vælge blandt en række dækninger, så forsikringen passer til dit liv og giver dig tryghed.