Rejseforsikring

En unik rejseforsikring, der dækker i hele verden.

 • Automatisk rejseforsikring med din indboforsikring
 • Dækker behandling og hjemtransport i hele verden
  i op til 60 dage
 • Bagageforsinkelse er dækket
 • Du er selvfølgelig også dækket på skiferien

Vores rejseforsikring er kåret som "Bedst i test" blandt 11 forsikringsselskaber.
Læs testen her

Codans Verdensrejseforsikring

Vi kalder vores rejseforsikring for Verdensrejseforsikring. Måske har du den allerede - du får den nemlig automatisk med, hvis du har en indboforsikring hos os. Med en Verdensrejseforsikring skal du ikke tænke på at købe ekstra forsikring til familien på ferien – uanset om I skal til USA, Europa eller øvrige verden. Forsikringen dækker også rejser i Danmark.

Vi danskere er rejseglade, og mange af os tager på ferie til eksotiske destinationer uden for Europa. Samtidig er vi blevet mere aktive på ferierne, og det betyder alt sammen noget for, hvordan vi skal være forsikret på rejsen. Hos os får du en rejseforsikring, som dækker i hele verden, hvis du bliver syg og får brug for behandling og hjemtransport, og den dækker også dine ting.

Hvordan dækker forsikringen?

Vores Verdensrejseforsikring dækker alle private ferierejser op til 60 dages varighed i hele verden. Du behøver med andre ord ikke at bekymre dig om, i hvilke lande du eksempelvis selv skal betale for lægehjælp og hjemtransport.

Sygdom og skader er dækket

Med vores rejseforsikring får du og din husstand bl.a. dækket:

 • syge- og hjemtransport fra lande i hele verden, hvis I bliver ramt af sygdom eller kommer til skade
 • behandling på et sygehus eller hos en læge i hele verden, hvis det er nødvendigt under ferien
 • adgang til dansk alarmcentral med døgnhjælp, tolkebistand, rådgivning om behandling og hjælp, hvis du eksempelvis har brug for at tale med pårørende i Danmark
 • erstatningsrejse, hvis du er hospitalsindlagt i mere end halvdelen af rejsen
 • sygeledsagelse, hvis du som følge af sygdom eller ulykke har brug for at tilkalde et familiemedlem.

Børnebørn er dækket

Hvis du har vores Codan Familie 50+ indboforsikring, er de børnebørn, som I tager med på ferien, også dækket.


Er du medlem af Ældre Sagen, dækker din rejseforsikring alle private ferierejser op til 90 dages varighed i hele verden.

Bagageforsinkelse er dækket

Vi udbetaler kontant erstatning, hvis din bagage er forsinket i mere end 6 timer, efter du er ankommet til din destination uden for Danmark. 

Årsrejseforsikring

Verdensrejseforsikringen er en såkaldt årsrejseforsikring. Det vil sige, at den dækker alle dage hele året, så længe du har en indboforsikring hos os.

Afbestillingsdækning

Du kan supplere din rejseforsikring med en udvidet rejseforsikring, som giver dig erstatning, hvis du er nødt til at aflyse din private ferierejse i sidste øjeblik. Eksempelvis hvis du bliver alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller oplever et dødsfald i familien inden rejsen.

Verdensrejseforsikringen er inkluderet i vores indboforsikring

Du kan læse de nærmere betingelser for rejseforsikringen og beløbssatserne ved erstatning for forsinket bagage i forsikringsbetingelserne for vores indboforsikring.

Offentlig sygesikring?

Hvordan er du dækket med det blå
og det gule sundhedskort?

Husk at dit gule sundhedskort ikke dækker som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland.

Læs mere

Det gule sundhedskort

Dit gule sundhedskort dækker ikke rejser uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Det betyder blandt andet, at du ikke kan få betalt hjemtransport i tilfælde af sygdom, og at der ikke er en offentlig dansk alarmcentral, du kan kontakte fra udlandet.

Det blå EU-sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort dækker alle lande i EU, inklusiv Island, Liechtenstein, Norge og Schweitz. Du får dog kun den behandling, der gælder for borgerne i det land, du rejser i, og hjemtransport er ikke dækket. I nogle lande er der egenbetaling på sygdomsbehandlinger.

Hvis der sker et uheld, når du rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, skal du kontakte et lokalt behandlingssted og fremvise det blå EU-sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort kan bestilles gratis på Borger.dk.

Det blå EU-sygesikringskort dækker midlertidige ophold, når du skal på ferie, være au-pair, i praktik, studere eller arbejde i udlandet. Med appen European Health Insurance Card kan du få information om nødtelefonnumre, dækkede behandlinger, udgifter med mere.

Husk, at hverken det gule sundhedskort eller det blå sygesikringskort dækker rejser uden for EU. Hvis du vil være forsikret på rejsen, når du eksempelvis rejser til USA, Australien, Tyrkiet eller Egypten, skal du derfor tegne en privat rejseforsikring.

 

Sådan er du dækket med en
Codan Verdensrejseforsikring