Wifisikring

Forebyg cyberangreb, ID-tyveri og kortsvindel
på din computer med en wifi-boks.

Hver eneste dag er der danske internetbrugere, der bliver udsat for cyberangreb, ID-tyveri og pengeafpresning, og antallet er desværre stigende. Men med en enkel og ukompliceret wifi-boks kan du mindske risikoen.

Computeren, telefonen og iPad er de steder, hvor vi gemmer de vigtigste dokumenter, fotos af familien og masser af private mails. Tanken om at få det hele låst eller stjålet af en hacker kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste af os. Derfor handler det om at sikre sig.

Når hackeren har angrebet din computer, vil han kræve løsepenge for at låse den op. Løsesummen ligger typisk mellem 2.500 og 4.000 kroner. I mere end 85% procent af de tilfælde hvor man bliver ramt af et cyberangreb skyldes det, at man uden at vide det har klikket på et skadeligt link i en mail eller på en hjemmeside.

Når en cyberkriminel forsøger at stjæle dit ID eller dine kreditkortoplysninger, sker det ofte via falske hjemmesider og webshops. Du komme ind på en hjemmeside som ligner en du kender og du indtaster sine oplysninger, hvorefter du modtager en bekræftelse på at alt er ok. Det der imidlertid sker er, at en cyberkriminel har opsamlet dine data og nu bruger dem til selv at handle med, og dermed misbrugere dine data og kortoplysninger.

Cyberangreb er et stigende fænomen

Antallet af cyberangreb er desværre støt stigende, ikke mindst i Danmark. Lige nu sker der over 800 ransomware-angreb om dagen i Danmark og et endnu større antal udsættes for ID-tyveri og kreditkortmisbrug.

Med en wifi-boks bliver du tryggere

En wifi-boks opretter et nyt trådløst netværk hvortil alle dine enheder (computer, Mac, iPad, mobiler mm.) kan tilsluttes. Boksen filtrerer dernæst links og hjemmesider som husets beboere klikker på og blokerer, hvis man kommer til at klikke på noget som er skadeligt. Wifi-boksen opdateres hele tiden automatisk, så du skal ikke bekymre dig om noget

Få 20% Codan-rabat på abonnementet

I samarbejde med cxLoyalty International ApS og BSafe2 kan du nu få en wifi-boks til kun 569 kr. pr år mod normalt 699 kr. pr år.

Det får du med abonnementet

  • En plug & play wifi-boks som tilsluttes din router
  • Beskytter alle i husstanden som er logget på boksen
  • Beskyttelse mod ransomware-, phishing- og malware sider
  • Beskytter mod ID- og korttyveri fra falske hjemmesider
  • Online konto giver adgang til individuelt at lukke eller åbne for sider/grupper
  • Valgfri blokering af f.eks. porno eller Facebook, mm.
Bestil abonnement med Codan-rabat

Bliv mere sikker online

Besøg vores online sikkerheds univers og få gode råd til, hvordan du og din familie kan sikre jer bedst muligt online, og dermed undgå at hackere får adgang til fx børneværelset. Du finder både videoer, test og nemme guides.

Gå til Sikker online