Rejser og coronavirus

Codan følger situationen tæt og opdaterer løbende informationen.

Nu er coronadækning med i vores rejseforsikring

Med Covid-19 tillæg i rejseforsikringen kan du trygt bestille en rejse uden at skulle bekymre dig om corona.

Undgå at covid-19 forstyrrer dine rejseplaner

For mange af os er covid-19 stadig en bekymring i forhold til rejser. Derfor har vi udvidet vores rejseforsikring med en meget bred coronadækning. Med den er du og familien godt dækket, hvis covid-19 ødelægger jeres rejse eller er skyld i, at I ikke kan komme af sted. Så kan I trygt bestille og glæde jer til jeres rejser.

Coronadækning er nu en del af grunddækningen på vores rejseforsikring, ligesom tilvalget Afbestilling er blevet udvidet med coronadækning.

Sådan er coronadækningen på rejseforsikringen

Med rejseforsikringens udvidede coronadækning er du sikret ekstra godt, hvis du bliver syg eller får ødelagt feriedage på grund af covid-19.

Coronadækning for Afbestilling

Har du tilvalgt Afbestilling til din rejseforsikring, sikrer coronadækningen dig, hvis du er nødt til at aflyse rejsen på grund af covid-19.

Hvad er de vigtigste fordele ved coronadækningen?

Coronadækning er del af rejseforsikringen

Når du har en rejseforsikring hos os, får du automatisk coronadækning med. Har du tilvalgt Afbestilling, er coronadækning ved afbestilling også inkluderet.

Behandling og ødelagte feriedage

Får du covid-19 på rejsen og skal fx i isolation eller på hospitalet, dækker vi udgiften til behandling og de ødelagte feriedage. Vi dækker også, hvis destinationen indfører restriktioner, der ødelægger din rejse.

Afbestilling på grund af corona

Får du covid-19 inden afrejse, eller indfører dit destinationsland krav om fx karantæne, test eller vaccine, kan du afbestille rejsen. Forudsætter, at du har tilvalget Afbestilling.