Rejser og pandemi

Codan følger situationen tæt og opdaterer løbende informationen.

Nu er pandemidækning med i vores rejseforsikring

Med pandemi-tillæg i rejseforsikringen kan du trygt bestille en rejse uden at skulle bekymre dig om pandemiudløst sygdom.

Undgå, at en pandemi forstyrrer dine rejseplaner

For mange af os er pandemiudløst sygdom stadig en bekymring i forhold til rejser. Derfor har vi udvidet vores rejseforsikring med en meget bred pandemidækning. Med den er du og familien godt dækket, hvis en pandemiudløst sygdom ødelægger jeres rejse eller er skyld i, at I ikke kan komme af sted. Så kan I trygt bestille og glæde jer til jeres rejser.

Pandemidækning er nu en del af grunddækningen på vores rejseforsikring, ligesom tilvalget Afbestilling er blevet udvidet med pandemidækning.

Sådan er pandemidækningen på rejseforsikringen

Med rejseforsikringens udvidede pandemidækning er du sikret ekstra godt, hvis du bliver syg eller får ødelagt feriedage på grund af en pandemiudløst sygdom.

Pandemidækning for Afbestilling

Har du tilvalgt Afbestilling til din rejseforsikring, sikrer pandemidækningen dig, hvis du er nødt til at aflyse rejsen på grund af en pandemiudløst sygdom.

Hvad er de vigtigste fordele ved pandemidækningen?

Pandemidækning er del af rejseforsikringen

Når du har en rejseforsikring hos os, får du automatisk pandemidækning med. Har du tilvalgt Afbestilling, er pandemidækning ved afbestilling også inkluderet.

Behandling og ødelagte feriedage

Får du en pandemiudløst sygdom på rejsen og skal fx i isolation eller på hospitalet, dækker vi udgiften til behandling og de ødelagte feriedage. Vi dækker også, hvis destinationen indfører restriktioner, der ødelægger din rejse.

Afbestilling på grund af en pandemi

Får du en pandemiudløst sygdom inden afrejse, eller indfører dit destinationsland krav om fx karantæne, test eller vaccine, kan du afbestille rejsen. Forudsætter, at du har tilvalget Afbestilling.