Opsigelse

Vi bliver kede af det, hvis du forlader os, og ærgerlige over, at vi måske ikke fik chancen for at forbedre forholdet. Ring derfor til os, og lad os tage en snak, så vi kan prøve at finde en løsning.
Vores nummer er 33 55 55 50.

Gratis opsigelse

Du kan opsige forsikringen gratis til hovedforfald. For Ulykkes-, Hændelses- og Codan Careforsikringer dog til førstkommende forfald, med en måneds varsel før forsikringens fornyelsesdato. Du kan fx senest opsige en forsikring den 31. december, hvis fornyelsesdatoen er den 1. februar.

Hvis du som kunde ønsker at opsige dine forsikringer uden for hovedforfald, og det sker ved opsigelse med 30 dages varsel til den første i en måned, har Codan fra 1. januar 2017 hævet opsigelsesgebyret til 70 kr.

Opsiges forsikringen i løbet af det første år hos Codan, koster det yderligere et gebyr, som er afhængig af forsikringstypen.
Dette gebyr gælder fra 1. januar 2017.

  • Indbo, Knallert, Camping- og Påhængsvogne, Ulykkes*- og Hændelses*- og Codan Careforsikringer koster 410 kr.
  • Bil og Motorcykel koster 510 kr.
  • Hus, Fritidshus og Kolonihavehus koster 560 kr. (indeks 2017)
  • Båd koster 815 kr.


Ring til os på 33 55 55 50

*Det er ikke muligt at opsige din Ulykkes- og Hændelsesforsikring via telefon (undtaget opsigelse i forbindelse med dødsfald), og du skal i stedet sende et brev eller en mail med dit navn og policenummer til ulykkepolice@codan.dk, hvorefter vi tager hånd om resten.

NB: Ved skift til andet forsikringsselskab får Codan automatisk besked.