Hvis jeg får nyt job

Hvis din jobsituation ændrer sig, har du en god anledning til at give dine forsikringer et tjek. Læs her, hvad du bør være opmærksom på i forhold til dine forsikringer, hvis du får nyt job.

Sikrer din ulykkesforsikring dig i det nye job?

Vær opmærksom på, at du skal have opdateret din ulykkesforsikring, hvis du skifter til eller fra et risikofyldt job og har tegnet en heltids ulykkesforsikring. Ellers risikerer du at stå uden tilstrækkelig dækning, hvis du får varige men efter en ulykke.

Bliver du selvstændig, skal du være opmærksom på om du kun har en fritidsulykkesforsikring eller om du er heltidsulykkesforsikret. Som selvstændig vil du nemlig ikke længere vil være omfattet af en evt. arbejdsskadeforsikring hos en arbejdsgiver.

Læs mere om vores personulykkesforsikring

Læs mere om vores sundhedsforsikring

Får du længere eller kortere til arbejde?

Ligger din nye arbejdsplads væsentlig længere fra eller tættere på dit hjem? Så skal du huske at få opdateret dit kilometerforbrug, hvis din bilforsikring er kilometerafhængig.

Hvis du kører under 6.000 km om året, kan du få 5 % i rabat på bilforsikringen.

Overvej at få en behandlingsforsikring

Mange virksomheder tilbyder i dag deres medarbejdere en sundhedsforsikring som del af pensionsordningen.

Hvis det ikke gælder for din nye arbejdsplads, kan du overveje selv at få en behandlingsforsikring, der sikrer dig undersøgelse og behandling hvis ikke det kan finde sted i det offentlige system inden for 14 dage.

Læs mere om vores behandlingsforsikring