Hvis vi bliver et par

Flytter I sammen, har I kun brug for én indboforsikring. Codans indboforsikring dækker både dig og din familie. Vær opmærksom på, at I kan have behov for nye dækninger.

Vi flytter sammen

Flytter I sammen, har I kun brug for én indboforsikring. Codans indboforsikring dækker både dig og din familie.
Har I begge en eksisterende indboforsikring, skal én af dem opsiges, da I kun skal bruge én indboforsikring i husstanden. Når I har fælles folkeregisteradresse, dækker indboforsikringen jer begge.

Vær opmærksom på, at I kan have behov for nye dækninger. Fx hundeansvar, cykeldækning eller lign. Tjek derfor, om forsikringen dækker jeres fælles behov. Vær også opmærksom på at tilrette jeres indbosum, så den dækker værdien af jeres samlede indbo. Kontakt kundeservice for at få reguleret forsikringssummen.

Saml jeres forsikringer og spar penge

Når I bliver gift og flytter sammen, kan der være penge at spare ved at samle forsikringerne ét sted. F.eks. har måske to indboforsikringer, og kan nu nøjes med en fælles.

Samtidig kan vi give jer ekstra fordele og rabatter, når I samler alle jeres forsikringer hos os.

Læs mere om dine kernekundefordele her

Tjek din ulykkesforsikring

Ulykkesforsikring er en personlig forsikring, hvor udbetalingen sker til den, som har tegnet forsikringen. Er der dødsfaldsdækning på din ulykkesforsikring, skal du være opmærksom på at beløbet vil blive udbetalt til dine nærmeste pårørende - er man gift, er det ens ægtefælle.

Har du f.eks. børn af et tidligere ægteskab, som du ønsker skal have udbetalt en eventuel erstatning, skal du kontakte dit forsikringsselskab.