Hvis vi går fra hinanden

Få opdateret dine forsikringer, så den passer til dit nye liv. Der kan være behov for at få justeret indbosummen, ulykkesforsikringerne, bilforsikringen eller andet.

Få opdateret dine forsikringer, så den passer til dit nye liv

Hvis du beholder jeres nuværende forsikringer, skal du huske at få dem opdateret, så de passer til din nye situation. Måske har du brug for at justere værdien af indboet i indboforsikringen eller at opsige fritidshusforsikringen. Husk også at overveje, om begunstigelsen på ulykkesforsikringen skal ændres, og om husforsikringen skal over i dit navn i stedet.

Hvem følger indboforsikringen?

Codans indboforsikring følger dig, der står som forsikringstager.
Vær derfor opmærksom på, at en af jer skal huske at tegne en ny indboforsikring.

Der kan også være behov for at tilrette indbosummen, så den kun dækker værdien af dit indbo. Kontakt kundeservice for at få reguleret forsikringssummen.

Beregn din indbosum her

Hvad med bilen?

Når I har besluttet, hvem der beholder bilen, skal I sørge for, at den står i denne persons navn. Hvis bilen dermed skifter ejer, tilbyder vi den samme anciennitet i bilforsikringen, som den tidligere partner havde.

Hvem forsikrer børnene?

I skal huske at få tjekket både jeres indbo- og ulykkesforsikringer, hvis I går fra hinanden. Børnene skal være omfattet af begge jeres indboforsikringer. Og én af jer skal beholde ulykkesforsikringen på børnene.

Tjek din ulykkesforsikring

Hvis I hidtil har haft en fælles ulykkesforsikring, skal den nu deles I to separate.

Er der dødsfaldsdækning på din ulykkesforsikring, skal du være opmærksom på at beløbet vil blive udbetalt til den begunstiget, som du har valgt. Hvis du ikke har truffet et valg, vil udbetalingen gå til dine nærmeste pårørende - det kan være, at det nu skal ændres.

Hvis I har børn, er det også vigtigt, at én af jer beholder ulykkesforsikringen på børnene, så de stadig er sikret.
Kontakt kundeservice for at få ændret ulykkesforsikringerne.