Færdselsuheld eller problemer med bilen

Er uheldet ude, og har du været ude for et færdselsuheld, hjælper vi dig med at med at komme videre så godt vi kan.

Er din bil forsikret med kasko hos os, skal du blot anmelde skaden, så tager vi dialogen med modpartens selskab. Vi hjælper dig også med at få bugseret din bil væk fra ulykkesstedet, hvis den ikke kan køre selv. 

Værd at huske i situationen


For at få den bedst mulige hjælp, bør du huske:

  • at sørge for, at den nødvendige hjælp bliver tilkaldt
  • at få den anden persons navn, adresse og telefonnummer
  • at få registreringsnummer på hans bil
  • at få eventuelle vidners kontaktinformationer
  • at tage nogle billeder af uheldsstedet og de skader som er sket, hvis det er muligt  

Den hjælp du kan få, afhænger af hvilke forsikringer og dækninger du har, og hvilken skade der er sket. Du kan anmelde skaden her

Færdselsuheld i udlandet?

Hvis du har været ude for et færdselsuheld i udlandet og ikke selv er ansvarlig, har vi lavet en liste med oplysninger, du skal indsamle.

Anmeld og få repareret stenslag

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan ringe direkte til vores samarbejds­partner Carglass på 33 55 33 60. Telefonerne er åbne mellem kl. 7.30 og 17.00 på alle hverdage.

Du kan også booke tid her. Du bestemmer selv, hvor og hvornår reparationen skal udføres.

Indtil skaden bliver repareret anbefaler vi, at du: 

  • tørrer ruden af 
  • sætter et klart stykke tape over stenslaget – det holder fugt og snavs ude og forebygger, at skaden bliver værre 


Vi forsøger at reparere stenslaget, så du sparer et dyrt rudeskift
Stenslag op til en 2-krone størrelse kan som regel repareres. Reparation tager ca. 30 min. og kan udføres hos dig - enten hjemme, på arbejdspladsen, i sommerhuset eller hvor det passer dig bedst.
 

Skal du selv betale for udbedring af skaden, får du samme gunstige priser som vi gør. Har du kaskoforsikring, koster reparation af stenslag dig ikke noget. Du mister hverken bonus eller skal betale selvrisiko, hvis du får repareret et stenslag. 

Hvis skaden ikke kan repareres
Lokation
Kan skaden ikke repareres hjælper vi dig selvfølgelig med at skifte ruden. Dette kan ske på et af vores landsdækkende værksteder eller på en valgfri lokation i de tilfælde, hvor der ikke er behov for specialudstyr til at udføre rudeskiftet.

Garanti
Du får naturligvis 2 års garanti både på reparationen og på rudeskiftet.

Hvis din bagrude eller siderude smadres 
Har du fået smadret en bag- eller siderude, kan vi også hjælpe dig med at sætte en nødrude i. Samtidig rengør vi din bil for glasskår. Servicen er gratis, og du kan på den måde køre videre med frit udsyn og normal hastighed, indtil den originale rude kan monteres. 

Jeg har brug for vejhjælp 

Kan din bil ikke køre videre, og har du vejhjælp som en del af din forsikring, kører Dansk Autohjælp din bil til det nærmeste fordelsværksted. På den måde er du sikret en hurtig og professionel hjælp, hvis uheldet er ude. Ring på 33 55 44 66, hvis du har brug for assistance.  

Er du i tvivl om du har vejhjælp kan du logge på Mit Codan, og se om du har det under dine forsikringsdetaljer. 

Jeg har brug for at benytte et Fordelsværksted

Ring til os på 33 55 55 55, hvis du får en skadeVi henviser dig til det Fordelsværksted, der passer dig bedst - og du er altid garanteret høj kvalitet og mange fordele.