Ældre Sagen

Sammen med Ældre Sagen har vi udviklet forsikringer til gavn for dig siden 1987

Siden 1987 har Codan samarbejdet med Ældre Sagen, der med mere end 940.000 medlemmer i ryggen, stiller meget store krav til os som forsikringspartner. Krav der omfatter en let tilgængelig kundeservice, solide forsikringsprodukter, der dækker medlemmernes behov og det liv de lever, og sidst, men ikke mindst, en skadebehandling, hvor du føler dig sikker og kommer hurtigt videre.

Rigtig mange af Ældre Sagens medlemmer er allerede Codan kunder, og vi er stolte af, at vores undersøgelser gang på gang viser en stor tilfredshed hos kundeservice og skadebehandling. For Codan vil være det forsikringsselskab, som giver den bedste kunde- og skadebehandling.

Godt at vide om Codans forsikringer og dine fordele som Ældre Sagen medlem:

  • Som medlem af Ældre Sagen får du op til 23,5 % i rabat, hvis du samler 3 eller flere kerneforsikringer hos os: Læs om kerneforsikringer her. Du får først trukket 10 % Ældre Sagen-rabat fra og derefter 15 % kernekunderabat.
  • Som noget unikt får du som medlem af Ældre Sagen brille- og høreapparatsdækning tilknyttet din indboforsikring til 0 kr.
  • Vi tilbyder alle Ældre Sagens medlemmer en overfaldsforsikring til 0 kr., som bl.a. dækker krisehjælpsbehandling med op til 10 timers psykologbistand, så du kan få hjælp hurtigt efter et overfald. Læs mere og bestil.
  • Du får dækket fysioterapi, hvis du har en ulykkesforsikring hos os og kommer ud for en ulykke.
  • Som medlem af Ældre Sagen kan du få en ældreboforsikring, som tager hensyn til de behov, du som beboer på et plejehjem og i en ældrebolig har behov for, når du skal på plejehjem. Læs mere og bestil. 
  • Du får en cyberforsikring med til 0 kr., hvis du har eller får en indboforsikring hos os – så er du ordentligt forberedt og sikret god hjælp, når du færdes online. Læs mere her.
  • Med en husforsikring eller indboforsikring i Codan kan du blive genhuset på ubegrænset tid, hvis din bolig bliver ramt af fx brand eller vandskade. Vi dækker også alle omkostninger til at flytte.