Bådforsikring

Ring på 33 55 37 73 og hør mere om vores bådforsikring

Fordele med en bådforsikring hos Codan

Med en bådforsikring hos Codan er din båd godt dækket - både når den er i vandet og når den er på land.

Hurtig og effektiv skadebehandling
Hvis du er så uheldig, at der sker en skade på din båd, er vi parate til at hjælpe dig – og vi giver dig også gode råd til, hvordan du kan undgå dem.

Bugsering til nærmeste værft
Hvis din båd ikke er sødygtig, sørger vi for at transportere din båd til den nærmeste kvalificerede reparatør.

Rabat
Som medlem af Ældre Sagen får du 10 % rabat på bådforsikring med kasko

Det er vigtigt at vælge den rigtige dækning

Ligesom det er vigtigt at finde den helt rigtige båd, så er det også vigtigt at vælge den rigtige forsikringsløsning. Ligesom til biler, kan du vælge en ansvarsforsikring og/eller en kaskoforsikring til din båd.

En ansvarsforsikring dækker skader på andre personer og deres ting, fx hvis du kolliderer med en anden båd. På den måde undgår du at betale for reparationen af modpartens båd, hvis du kommer til at skade den. Ansvarsforsikringen er ikke lovpligtigt, men mange havne kræver dog, at man har en ansvarsforsikring på båden for at kunne sejle eller henligge i havnen.

En kaskoforsikring dækker skader på din egen båd, fx hvis der sker et uheld på vandet eller i havnen. Men den dækker også, hvis din båd bliver stjålet, eller hvis der sker en skade under tyveri, hærværk eller brand.

Har båden en relativ høj værdi, vil vi altid anbefale at vælge både ansvars- og kaskoforsikring. Men som minimum bør man altid vælge en ansvarsforsikring.

Nu er det blevet vinter.

Har du husket at sikre din båd?

Hent tjekliste

33 55 37 73

Ring til os og hør mere eller bestil et tilbud

Bestil tilbud