Campingvogn

Campingvognsforsikring

Dækker din campingvogn, teltvogn og påhængsvogn og dine ejendele i den.

Læs mere
Dækning      
 + Brand      
+ Tyveri      
+ Færdselsuheld      
+ Skader på påhængskøretøjet      
+ Skader på forteltet      
+ Skader på fastmonteret tilbehør og ekstraudstyr      
       
       

Kaskoforsikringen

Kaskoforsikringen dækker selve camping-, telt- eller påhængsvogn i forbindelse med skader efter brand og færdselsuheld og ved tyveri.

Indboforsikringen

Indboforsikringen dækker skader på vognens interiør og løse dele. For eksempel er møbler og køkkengrej dækket ved tyveri, brand og vandskade. Du kan vælge indboforsikringen fra, hvis du ønsker det.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en campingvognsforsikring. Du skal blot sende os ganske få oplysninger om dig selv og din campingvogn, så kontakter vi dig.
Bestil et tilbud

Dine fordele

Få rabat på din campingvognsforsikring

Læs her hvordan
  • Hvis du monterer eller har fabriksmonteret ATC eller IDC, også kaldet slingrekobling, får du yderligere 10 % rabat
  • Og hvis du installerer en godkendt tyverialarm, får du 5 % rabat.

Ring til os på 33 55 37 73 og hør mere, hvis du overvejer at købe en campingvognforsikring.Læs mere om Codans bilforsikring

Fordele og services

Få rabat på din forsikring

Vi vil gerne give dig rabat på prisen, hvis du hjælper til med at minimere skader på din campingvogn. Hvis du monterer eller har fabriksmonteret ATC eller IDC, får du 10 pct. rabat. Og hvis du installerer en godkendt tyverialarm i din campingvogn, får du 5 pct. rabat.

KerneKunde

Samler du dine forsikringer hos os, bliver du KerneKunde og får rabat. Hvis du har to forsikringer, for eksempel hus og indbo, giver vi dig 10 pct. rabat. Har du tre forsikringer for eksempel hus, indbo og en ulykkesforsikring, giver vi dig 15 pct. rabat. Læs mere om at blive KerneKunde

Partneraftaler

Hvis du er medarbejder i/medlem af en af de mange virksomheder, foreninger og forbund, som vi har samarbejdsaftaler med, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med dine forsikringer.

Læs mere om vores Partneraftaler