Indboforsikring

Codan Familie 50+

Vores indboforsikring har indbygget rejseforsikring og er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen.

Læs mere

Codan Familie 50+ til livet på den gode side af 50

Codan Familie 50+ er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen og er til dig, der har rundet de 50. Og som medlem af Ældre Sagen får du automatisk 10 % rabat på forsikringen.


Sådan er du dækket med en Codan Familie 50+

 • Dækning af dit indbo ved brand, hærværk, tyveri og vandskade m.m.
 • Ansvarsforsikring, der dækker ved skader på andre personer eller deres ting
 • Rejseforsikring, der dækker private ferierejser i hele verden i op til 90 dage – også syge- og hjemtransport
 • Retshjælpsforsikring, der dækker udgifter i forbindelse med visse private retssager

Dine fordele

 • Verdensrejseforsikring er automatisk inkluderet i indboforsikringen, og har du dine børnebørn med på ferien, er de også dækket
 • Udvidet dækning af guld, sølv og andre værdigenstande uden begrænsning inden for den forsikringssum, du har valgt
 • Udvidet el-skadedækning er inkluderet, uden du skal betale ekstra
 • Plusdækning er inkluderet og dækker pludselige skader på dine ting, hvis du er KerneKunde
 • Og så får du 10 % rabat på forsikringen

Ring til os på 33 55 37 73 og hør mere, hvis du overvejer at købe en 50unik Familieforsikring.

Tilpas forsikringen til dine behov

Du kan vælge at tilkøbe dækning af fx cykler og elektronik, afbestilling af rejser og dækning ved pludselige skader, som hvis du taber din mobiltelefon.

Ring nu på 33 55 37 73 og hør mere,
eller køb din forsikring online og få
mellem 10 og 23 % rabat hvert år
Ældreboforsikring

Skræddersyet indbo- og ansvarsforsikring, som er tilpasset til hvis man bor på et plejehjem.

Læs mere

Codan har skræddersyet en indbo- og ansvarsforsikring, som tager hensyn til de behov, du som beboer på et plejehjem og i en ældrebolig har behov for til kun 500 kr. om året og med en selvrisiko på 1.140 kr. (2016 pris).

Sådan er du dækket med en Ældreboforsikring

 • Dækning af dit indbo ved brand, hærværk, tyveri og vandskade m.m
 • Ansvarsforsikring, der dækker ved skader på andre personer eller deres ting
 • Rejseforsikring, der dækker private ferierejser i hele verden i op til 90 dage – også syge- og hjemtransport
 • Retshjælpsforsikring, der dækker dine udgifter i forbindelse med visse private retssager.

Dine fordele

 • Verdensrejseforsikring er automatisk inkluderet i indboforsikringen, og har du dine børnebørn med på ferien, er de også dækket
 • Udvidet dækning af guld, sølv og andre værdigenstande uden begrænsning inden for den forsikringssum du har valgt
 • Udvidet el-skadedækning er inkluderet, uden du skal betale ekstra

Ring til os på 33 55 55 50 og hør mere, hvis du overvejer at købe en Ældreboforsikring.

Eller:

Bestil Ældreboforsikring

Indboforsikringen indeholder ...

Indbo

Indboforsikringen bør være basis i enhver hustand og dækker husstandens ejendele. Det er indboforsikringen, der giver dig erstatning for ejendele, der bliver stjålet fra din aflåste bolig eller under røveri. Du får også erstattet ejendele, der bliver beskadiget ved brand, hærværk, vandskade.

Ansvar

Ansvarsforsikringen er også grundlæggende og dækker, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at skade andre eller deres ejendele. Det kan for eksempel være, hvis du kommer til at vælte en cyklist, og vedkommendes tøj og briller går i stykker, eller hvis personen kommer til skade ved uheldet.

Retshjælp

Private retssager kan være en dyr affære. Med retshjælpsdækningen får du dækket en del af dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller salg af andels- og ejerlejlighed.

Identitetstyveri

Med en indboforsikring er du også dækket, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. Vi tilbyder hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre for eksempel har optaget lån i dit navn ved hjælp af stjålet cpr-nummer.

Verdensrejseforsikring

Med verdensrejseforsikring er husstanden dækket på private ferierejser i hele verden af op til 90 dages varighed. Det betyder, at:
- behandling i forbindelse med sygdom i udlandet bliver betalt
- syge- og hjemtransport, hvis uheldet er ude, eller du bliver syg på rejsen. Og vi giver dig en erstatningsrejse, hvis du er alvorligt syg i mere end halvdelen af din ferie.

Derudover giver forsikringen dig adgang til en døgnbemandet vagtcentral, så du altid har et sted at ringe hen og få hjælp.

Vi hjælper dig også, hvis du bliver kaldt hjem til et nært familiemedlem, som er blevet ramt af sygdom.

Vi dækker også, hvis du på grund af sygdom eller ulykke har brug for at tilkalde et nært familiemedlem.

Derudover får du kontant erstatning, hvis din bagage bliver forsinket i mere end 6 timer, når du er ankommet til dit rejsemål uden for Danmark.

Som noget særligt med Familie 50+ er medrejsende børnebørn også dækket, når I er på en privat ferierejse.

Tilvalg

Cykel

Med vores cykeldækning sikrer du alle husstandens cykler. Forsikringen dækker både tyveri og brandskader. Det eneste krav er, at du skal anvende en godkendt lås.

Glas og kumme

Har du et dyrt komfur med keramiske kogeplader, værdifulde håndvaske og badekar eller store spejlflader i din bolig? Så kan du vælge at købe en glas- og kummedækning, der dækker skader på disse. Du får også dækket ødelagte vinduer.

Hvis du ejer et hus, er dækningen ofte en del af husforsikringen. Derfor skal du kun vælge den ekstra dækning, hvis du bor i en ejerlejlighed eller lejebolig, hvor udlejeren ikke har glas- og kummedækning.

Udvidet rejseforsikring

Udvidet rejseforsikring giver dig erstatning, hvis du i sidste øjeblik er nødt til at aflyse en privat ferierejse af op til 90 dages varighed, fordi du bliver alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller oplever dødsfald i familien.

Du får også erstattet ødelagte rejsedøgn, hvis du for eksempel brækker benet på skiferien.

Du får også dækket selvrisikoen, hvis du kommer ud for et uheld med en bil, du har lejet på ferien.

Elektronik

Med en elektronikdækning er alle husstandens elektriske apparater dækket ved pludselige skader og funktionsfejl. Det er den samme forsikring, som butikkerne tilbyder dig, når du køber nyt elektronik. Forskellen er, at vi dækker alle dine apparater i op til 4 år fra købsdato – også de apparater, der er købt fra nye inden dækningen træder i kraft.

Elskade

El-skadedækningen dækker skader efter kortslutning, induktion og lynnedslag på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater som for eksempel computere, printere og kopimaskiner m.m.

Dækningen er en del af Codan Familie 50+, mens du kan vælge den til på Codan Ung og Codan Familie.

Pludselig skade

Tilvalget Pludselig skade giver dig erstatning for skader, som sker helt tilfældigt. Det kan for eksempel være, hvis du snubler over en kantsten og taber dine briller, så de går i stykker, eller taber din mobiltelefon.

Pludselig skade dækker også de skader børn ned til 0 år er skyld i.

Hund ansvar

Det er lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker, hvis din hund gør skade på personer eller deres ejendele.

Hund sygdom og tilskadekomst

Hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke, får du erstattet de udgifter, der er forbundet med at få hunden rask igen.

Du kan købe forsikringen, efter at hunden er fyldt 3 måneder, og inden den er fyldt 4 år.

Hund liv

Med en hundelivsforsikring får du erstatning, hvis din hund dør som følge af sygdom eller ulykke. Det gælder også for aflivning på baggrund af en dyrlægeerklæring. Dækningen er især relevant, hvis du har en dyr jagt- eller avlshund.

Du kan købe forsikringen, efter at hunden er fyldt 3 måneder, og inden den er fyldt 4 år.

Brilledækning – et ekstra tilbud til medlemmer af Ældre Sagen

Dine briller og solbriller dækkes, hvis der sker pludselig skade, eller de bliver væk. Det gælder både i Danmark og på rejser i udlandet.

Betingelser

Indboets værdi og pris

Hvor meget er mit indbo værd?

Når du køber en indboforsikring, skal du tage stilling til, hvor meget dit indbo er værd, så vi kan forsikre det hele. Det kan være svært at svare helt præcist på, og mange vurderer faktisk deres indbo til en for lav værdi.

Skriv derfor en liste over alt dit indbo og lav derefter et skøn over, hvad det vil koste dig at anskaffe nyt af samme standard, som det du har i dag. Tænk på, at du har bøger, cd’er, tøj, møbler, service og udstyr, som du måske har brugt mange år på at anskaffe, og som alt i alt koster mange penge at købe på én gang.

Beregn din indbosum

Selvrisiko

Selvrisiko er det, du selv skal betale af udgiften, hvis du får en skade.

En højere selvrisiko betyder en lavere pris på forsikringen. En lav selvrisiko gør forsikringen dyrere, men du betaler til gengæld mindre for skaden.

Fordele og services

Kernekunde

Samler du dine forsikringer hos os, bliver du KerneKunde og får rabat. Hvis du har to forsikringer, for eksempel hus og indbo, giver vi dig 10 pct. rabat. Har du tre forsikringer, for eksempel hus, indbo og ulykke, giver vi dig 15 pct. rabat. Rabatten regnes ud på baggrund af den samlede pris.

Læs mere om at blive Kernekunde

Partneraftaler

Hvis du er medlem af Ældre Sagen eller Djøf, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med dine forsikringer.

Læs mere om vores partneraftaler