Der er mange fordele ved at blive ældre

Tid til det, du drømmer om

Måske skal du arbejde mindre. Måske får du mere tid til din hobby.
Én ting er sikkert. Når du bliver ældre, har du mere tid til at gøre lige præcis det, du har lyst til. Og det har vi også forsikringer til.

Hos Codan hjælper vi med at forberede dig på det gode liv efter mange års arbejde. Endelig har du tid til at booke den lange rejse med børnebørnene. Eller tid til at få brugt sommerhuset. Det kan også være, at du endelig har besluttet dig for at købe drømmebilen.

Ligegyldigt hvad, er vi klar til at forberede dig på den nye tilværelse og skulle skaden ske, er vi også her til at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Tid til det, du drømmer om, men er dine forsikringer fulgt med?

Ring og hør mere på 33 55 55 20 eller bestil et gratis forsikringstjek

Få et gratis forsikringstjek

Tid til at realisere dine drømme – og fire forsikringer der dækker

Uanset hvad din nye tilværelse ser ud og den ekstra tid den måske byder på, har vi en unik forsikring, der dækker alle dine behov. Vi har sammensat fire fleksible forsikringer til dig, så du trygt kan udleve dine drømme.

Tid til at være aktiv?

Med vores ulykkesforsikringer behøver du ikke at bekymre dig over, hvordan du er dækket, hvis uheldet skulle være ude mens du er aktiv.
Læs mere om vores ulykkesforsikringTid til lange ferier med børnebørnene?

Med en rejseforsikring hos os, kan du trygt og roligt udleve dine drømme og rejse ud i verden. Den dækker dig og dine nærmeste ved uheld og sygdom.
Læs mere om vores rejseforsikring

Tid til sommerhuset?

Med en sommerhusforsikring hos Codan, kan du få dit sommerhus ligeså godt dækket som dit helårshus.
Læs mere om vores sommerhusforsikringTid til en ny bil?

Vores bilforsikring dækker bredt, og du kan sammensætte den med en lang række tilvalg, så den passer til din bil og dine behov.
Læs mere om vores bilforsikring

Forsikringer kun for
Ældre Sagen-medlemmer

Gratis overfaldsforsikring

Codan tilbyder dig en gratis overfaldsforsikring, som giver dig en kompensation på 5.000 kr. og dækker krisehjælpsbehandling med op til 10 timers psykologbistand.

Læs mere og bestil

Ældreboforsikring - når du skal på plejehjem

Codan har skræddersyet en indbo- og ansvarsforsikring, som tager hensyn til de behov, du som beboer på et plejehjem og i en ældrebolig har behov for til kun 500 kr. om året.

Læs mere og bestil