Udvidet Strakserstatning

Ekstra sikkerhed, når du er fyldt 50 år.

Book en samtale

En hjælpende hånd når uheldet er ude

Codan Udvidet strakserstatning hjælper med et kontant beløb hvis, du er ude for en ulykke. Pengene kan du bruge til lige, hvad du har lyst til som fx alternativ behandling, ekstra taxakørsel eller tiltrængt forkælelse.

Du får erstatning med det samme

En ulykkesforsikring hjælper, hvis du får varige mén efter en ulykke, men den dækker ikke de mange andre behov, der kan opstå i forbindelse med ulykken. Codan Udvidet strakserstatning sikrer dig et kontant beløb med det samme, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene på. En hjælpende hånd, når uheldet er ude.

En tryg, samlet pakke til dig over 50 år

Med Udvidet strakserstatning har vi samlet nogle af de mest efterspurgte dækninger inden for ulykkesområdet i én pakke. Codan Udvidet strakserstatning er forbeholdt dig over 50 år, og det er ikke et krav, at du også har en ulykkesforsikring hos Codan.

Sådan fungerer strakserstatningen

Erstatningen fra Codan Udvidet strakserstatning afhænger af ulykkens art og alvor, og beløbet bliver beregnet ud fra en fast tabel. Du skal ikke vente på pengene, til du bliver rask, men får dem udbetalt, mens du har mest brug for det i tilfælde af fx:

  • Knoglebrud
  • Tab af syn
  • Amputation

Derudover dækker vi udgifterne i forbindelse med ulykken til:

  • Tandskader
  • Tyggeskader

Se uddybende informationer og hele tabellen over dækninger i vores produktark.

Ring og få et tilbud på 33 55 55 11

Du kan også bestille en uforpligtende samtale eller et personligt
møde med en af vores seniorrådgivere.

Tid til at være aktiv?

Med vores ulykkesforsikringer behøver du ikke at bekymre dig over, hvordan du er dækket, hvis uheldet skulle være ude mens du er aktiv.

Læs mere