Når du køber

Her kan du læse, hvordan du nemt opdaterer dine forsikringer og skifter forsikringsselskab.

Sådan køber du forsikringer og skifter forsikringsselskab

Når vi har fundet frem til de rigtige forsikringer, kan du vælge at købe forsikringerne med det samme. Du kan også få tilsendt et uforpligtende tilbud, så du i ro og fred kan læse det igennem og vurdere, om det er det rigtige valg.
Og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 33 55 37 73.

Vælger du at acceptere tilbuddet, sørger vi for at give dit nuværende forsikringsselskab besked om, at du fremover ønsker at være forsikret hos os. Du behøver ikke selv gøre noget eller kontakte dit forsikringsselskab. Sammen aftaler vi, hvilken dato forsikringerne skal overgå til os, så vi sikrer, at du aldrig står uden dækning.

Det er nemt at skifte til Codan

Der er nemt at skifte forsikringsselskab. Vi klarer nemlig alt det praktiske med papirarbejdet og opsigelsen af dine nuværende forsikringer.

Mange af vores kunder fortæller i den forbindelse, at de er lettede over ikke at skulle argumentere og forklare skiftet over for deres kontaktperson i deres nuværende forsikringsselskab.

Vi sørger for at dine nye forsikringer træder i kraft samme dag, som dine nuværende forsikringer ophører. Så er du dækket hele tiden og undgår samtidig dyr dobbeltforsikring.

Hvis du stopper dine forsikringer før deres hovedforfaldsdato – fx tre måneder før den årlige betaling – får du automatisk den overskydende betaling tilbage fra forsikringsselskabet.

Hvordan kan jeg flytte mine forsikringer?

Du har flere valgmuligheder:

  • Du kan købe forsikring i Codan over nettet ved at klikke her, du skal blot angive data fra dit eksisterende selskab så sørger vi for det praktiske
  • Du kan ringe til os, så finder vi frem til en forsikringsløsning, der passer til dig, og sender dig et tilbud. Accepterer du det og angiver hvor du har dine forsikringer i dag sørger vi for det praktiske i forbindelse med overflytning til Codan
  • Har du et større behov for forsikringer; og vil du gerne have besøg af en assurandør kan du kontakte din lokale seniorkonsulent, se hvem der er konsulent i dit område ved at klikke her