Den rejseglade bedstefar

Niels Kjær, 58 år

Familie:
Bor sammen med Marianne i en villa på Sydfyn. Parret har sat villaen til salg, fordi de ønsker at få noget mindre i Svendborg.


Job:
Niels er ingeniør med en ledende stilling i en større virksomhed i Odense, mens Marianne går hjemme.


Interesser:
Parret er inkarnerede golfentusiaster og rejser ofte til fx Spanien og Ægypten, gerne med børnebørn.


Niels og Marianne anbefales at vælge følgende forsikringer:
- En husforsikring til villaen
- En indboforsikring inkl. verdensrejsedækning
- En bilforsikring
- En ulykkesforsikring til dem begge


Hvad er din situation?
Læs mere om hvad vi kan anbefale

Indboforsikring

Parret kan med fordel vælge en indboforsikring, da den fx også dækker børnebørnene på rejser i hele verden. Derudover indeholder den en særlig golfdækning, som bl.a. dækker udgifter forbundet med en hole-in-one.

Bilforsikring

Familien har 2 biler. Niels har en ældre Audi A6, som han har både ansvar- og kaskoforsikring på. Han har overvejet at ændre kaskoen til delkasko, som har mange af de samme fordele som fuld kasko, men venter et par år, til bilens værdi er faldet endnu mere. Derudover har han en ældre rød Morgan, som han ofte pudser og plejer. Til denne har han købt en veteranbilforsikring med både ansvar og kasko til en fordelagtig pris.

Husforsikring til villaen

Deres nuværende hus er sat til salg. De har kig på et mindre hus i Svendborg, nu da deres to børn er fløjet fra reden. De har i dag en tyverialarm, hvilket giver dem 15 % rabat på husforsikringen – dette vil de også have installeret på deres nye hus, for det giver en god sikkerhed.

Ulykkesforsikring til dem begge

Hos Codan kan ulykkesforsikringen tilpasses efter behov. Det er Niels glad for, for ind imellem elsker han at udfordre sig selv og fx bestige et bjerg eller stå på vandski, og så ringer han bare til Codan inden.

Overfaldsforsikring

Den gratis overfaldsforsikring, der er inkluderet i indboforsikringen, dækker også under rejser i udlandet.

Rabat og fordele

Dette giver 10 % rabat, fordi de er KerneKunder. Og hvis de ikke har nogle skader på deres forsikringer, får de 10 % tilbage i kontant bonus.