Nygift for 2. gang

´Hanne Nøregaard, 58 år

Familie:
Er for nylig flyttet sammen med Bjørn i en villa syd for Århus. Til sammen har de 5 børn mellem 16 og 27 år.


Job:
Arbejder som oversygeplejerske på Skejby Sygehus.


Interesser:
Sejlbåden Mary, som også danner ramme om de fleste ferier.


Hanne og Bjørn anbefales at vælge følgende forsikringer:
- En husforsikring med udvidet svampedækning og alle øvrige tillægsdækninger til hjemmet
- En indboforsikring bl.a. med elektronikdækning og særlig cykeldækning
- En bilforsikring med fast præmie og førerpladsdækning til hver bil og en bådforsikring, der indeholder kasko til sejlbåden Mary
- En ulykkesforsikring inkl. tandskadedækning til hele familien

Hvad er din situation?
Læs mere om hvad vi kan anbefale

En indboforsikring, der dækker hele familien

Med en indboforsikring i Codan er hele familiens indbo dækket ved skader i forbindelse med brand, vandskader og tyveri. Derudover indeholder indboforsikringen automatisk en rejseforsikring, der dækker i hele verden på ferierejser i op til 60 dage. De tre ældste børn, der alle er over 18 og flyttet hjemmefra, skal have deres egen indboforsikring og kan købe en ungdomsforsikring, der er lidt billigere.

Pas godt på det elektroniske, dyre kram

Familien har meget elektronik og bør derfor tilvælge elektronikdækning til ca. 500 kr. på indboforsikringen. Så undgår de at skulle tilkøbe en særskilt forsikring ved hvert køb af elektroniske produkter.

Bred dækning til cykelentusiasterne

Familien har mange cykler, og derfor er tilvalget af cykeldækningen, der dækker cyklerne mod brand vand og tyvere vigtig – cyklerne er også dækket mod hærværk i forbindelse med tyveriforsøg.

Husforsikring

Da familien bor i en villa på 187 kvm syd for Århus, har de købt en husforsikring med alle tilvalgsdækninger. Der er flotte, nye træspær i loftet, så derfor er de glade for, at der kan tegnes udvidet svampedækning i tilfælde af, at der skulle komme svamp eller råd i træet.

Bilforsikring

Familien har 2 biler og har kørt i mange år uden skader. De er Elitebilister og har valgt Codans fastpræmieprodukt. For at være på den sikre side, har de også valgt førerpladsdækning, som dækker ved solouheld. Hannes Volkswagen Polo er kun 4 år gammel, så hun bør både have ansvar og kasko på den. Hendes datter låner den jævnligt, så hun skal stå registreret som bruger af bilen. Bjørn har også en ældre Ford Mondeo, som han kan vælge kun at have ansvarsforsikret.

Bådforsikring

Hanne og Bjørn elsker at sejle i deres sejlbåd fra 2004 og kan med fordel tegne en bådforsikring, der inkluderer kasko. Her har de udvidet forsikringen, så båden er dækket hele året, selvom den ligger i vand, hvis den holder til i en godkendt A-havn.

Ulykkelsforsikring

Ulykkesforsikring til alle i familien bør aldrig spares væk. Derfor har Hanne også sørget for, at hele familien har fået en ulykkesforsikring. Og det er hun glad for! Sidste flækkede Hannes mand Bjørn sin kindtand på en lille sten, der havde sneget sig ned i dejen på deres hjemmelavede rugbrød. Han fik tygget så hårdt på stenen, at det gik ud over tanden, så her gjorde de brug af ulykkesforsikringen, som helt unikt også dækker tyggeskader.

Rabat og fordele

Dette giver 10 % rabat, fordi de er KerneKunder. Og hvis de ikke har nogle skader på deres forsikringer, får de 10 % tilbage i kontant bonus.