På vej på pension

Erik Kampmann, 63 år

Familie:
Bor i provinsen sammen med Birthe i eget hus, en murermestervilla fra 1936, som er blevet istandsat. Den sidste af deres tre børn er netop flyttet hjemmefra. Eriks far, Tage på 87 år, bor på et nærliggende plejehjem. Birthe synes nu, at plejehjemmet ligger for langt væk til at gå dertil, så hun kører i deres bil.


Job: Gartner


Interesser: Campingvognen og sommerhuset, som de på andet år arbejder med at sætte i stand


Erik og Birthe anbefales at vælge følgende forsikringer:
- En husforsikring til hjemme og sommerhuset
- En indboforsikring
- En bilforsikring og en campingvognsforsikring
- En ulykkesforsikring til dem begge

Hvad er din situation?
Læs mere om hvad vi kan anbefale

God forsikring af huset giver rabat

Huset er i tip top stand og har blandt andet fået installeret højtvandslukke for at sikre afløbene i kælderen mod skybrud. Derfor kan Erik få 15 % rabat på sin husforsikring.

Læs mere om forebyggelse af vandskader som følge af skybrud her

Førerpladsdækning giver ekstra tryghed

Erik har familiens bil forsikret i Codan både med ansvar og kasko. De kan overveje at få en førerpladsdækning, så de selv er forsikret ved solouheld, når de kører i bilen.

Indboforsikring til Eriks far på plejehjemmet

Da plejehjemmet ikke tilbyder indboforsikring til beboerne, kan Eriks far tegne en Ældre Boforsikring til kun 500 kr. årligt. Så er hans ting dækket, hvis der skulle være indbrud eller brand på plejehjemmet.

Ulykkesforsikring til dem begge

Både Erik og Birthe har købt en ulykkesforsikring, som dækker dem, hvis de kommer ud for en ulykke. Derudover har de sørget for, at Eriks far, Tage, har købt en Evergreen Ulykkesforsikring, som kun koster 650 kr.

Campingvognforsikring

Erik og Birthe bør sørge for at deres campingvogn er godt sikret både herhjemme, og når de kører af sted på ferie i Nordeuropa. De kan vælge både at tilkøbe kaskoforsikring, der også indeholder en særskilt indboforsikring, da de har en masse køkkengrej og møbler i campingvognen.

Læs mere om forsikringen her

Rabat og fordele

Da de har samlet alle deres forsikringer og derved er blevet KerneKunder, får de ud over de særlige rabatter gennem Ældre Sagen også 10 % i samlerabat og 10 % tilbage i bonus, hvis de ikke har haft skader i løbet af året.