Mere overskud
– mindre bøvl

For Monica og Torben er lykken at have overskud til at gøre det, de elsker. Både mentalt og på kontoen.

Som medlemmer af Ældre Sagen er de i ekstra sikre hænder hos Codan og sparer samtidig op til 23 % på deres forsikringer.

Parret er nemlig både Kernekunder hos Codan og medlemmer af Ældre Sagen. Det betyder, at de får ekstra rabat på forsikringer skræddersyet livet efter 50.

Monica og Torben har to ting, de elsker ekstra meget: at tage på eventyr med børnebørnene og at rejse.

Derfor har de stor glæde af deres Codan Familie 50+ indboforsikring. Den inkluderer nemlig en årsrejseforsikring i hele verden med dækning af børnebørn. De kan med andre ord tage på eventyr, så snart lejligheden byder sig, uden at skulle bekymre sig om rejseforsikring.

Derudover dækker forsikringen selvfølgelig også parrets indbo samt ansvar og retshjælp. Den er speciel, idet den også dækker tyveri af parrets identitet. Codan 50+ giver med andre ord ro i sindet i en travl senior-hverdag.

 

Hjælp til stort og småt

Monica og Torben bor i et lille hus. Derfor har de også tegnet en husforsikring gennem Codan. Den dækker skader på både hus, udhus, carport/garage og drivhus (ekskl. glas) efter brand, skybrud, storm og gnavere – og meget mere. Det giver parret ro, at de får hjælp, hvis der opstår problemer med deres faste base.

Men også mindre ting får Monica og Torben hjælp til. I carporten holder parrets bil. Deres Codan bilforsikring inkluderer bl.a. Bilhenter. Den var kærkommen, da Torben sidste år bakkede ind i et træ. Codan kom med en lånebil og tog den anden til et fordelsværksted, så parret hurtigt var tilbage på vejen.

En sundhedsforsikring fra Codan er også altid god at have. Monica og Torben kan være sikre på at komme lynhurtigt i behandling på et privathospital, hvis de får brug for det - som sidste år, da Monica vrikkede om under en løbetur. Fysioterapi, krisehjælp og mange andre goder er også inkluderet.

Derudover har de også fået fordelen af en gratis overfaldsforsikring fra Codan og Ældre Sagen.
Sådan en kan du også få. Du skal blot være medlem af Ældre Sagen.

Derudover har de også fået fordelen af en gratis overfaldsforsikring. Sådan en kan du også få. Du skal blot være medlem af Ældre Sagen.

Læs mere