Anmeld skade på sundhedsforsikringen

Sådan anmelder du en skade

Du skal som udgangspunkt anmelde din skade, for at vi kan hjælpe dig med at blive behandlet. Nogle behandlinger kræver også en henvisning fra lægen. Online læge, fysioterapeut og psykolog kan du og din familie frit bruge uden at kontakte os først.

Gå til læge, psykolog eller fysioterapeut online – uden at anmelde en skade

Du og din familie har fri adgang til Hejdoktors online læger, psykologer og fysioterapeuter, hvis du har den nyeste version af vores sundhedsforsikring. Her kan I få hjælp, råd og vejledning direkte på mobilen, når I har brug for det.

Læs mere om online lægehjælp, og tilmeld dig her.  

Skader, der ikke kræver lægehenvisning

Fysiske behandlinger som fx fysioterapi

Du skal anmelde skader inden for fysioterapi, kiropraktik, osteopati, akupunktur og zoneterapi online her på codan.dk. Du skal bruge dit policenummer for at anmelde skaden online. Du kan enten kan få dette oplyst hos din HR-afdeling eller se det på dit dækningsbevis.

Du behøver ikke en lægehenvisning for at få dækket disse behandlinger. Bliver du behandlet hos en fysioterapeut uden en lægehenvisning, skal du dog selv betale det manglende offentlige tilskud. Ønsker du at få dækket hele beløbet, skal du have en henvisning hos lægen.

Du kan starte fysiske behandlinger straks

Hvis du anmelder fysiske behandlinger som fx fysioterapeut og kiropraktor, kan du starte med behandlingen med det samme og behøver ikke at vente på vores dækningstilsagn. Vi dækker dog højest 14 dage bagud, fra vi modtager anmeldelsen. Dækningstilsagnet gælder først, når du får det skriftligt fra os.

Anmeld skaden online

Stress

Du behøver ikke en lægehenvisning, hvis du føler dig stresset. Du skal blot ringe til os på 33 55 38 34, så vil en af vores sygeplejersker fortælle dig om dine behandlingsmuligheder.

Du kan også altid booke en online samtale med en erfaren psykolog, som kan hjælpe med konkrete udfordringer eller bekymringer.

Læs mere om online psykolog, og tilmeld dig.

Skader, der kræver lægehenvisning

Ved andre behandlinger end fysiske behandlinger og stress er der krav om lægehenvisning, førend at undersøgelse eller behandling kan påbegyndes. Når du har indhentet en lægehenvisning, kan du anmelde skaden online her på codan.dk.

Anmeld skade online

Få vejledning fra vores sygeplejersker

Har du spørgsmål til sundhedsforsikringen, valg af behandling eller anmeldelse af en skade, kan du få vejledning fra en sygeplejerske.

Inden du kontakter os, anbefaler vi dig at få lidelsen vurderet hos din egen læge. Så kan vi bedre hjælpe dig videre til den korrekte undersøgelse eller behandling på fx privathospital eller hos speciallæge.