Volvo forsikring hos Codan

Volvo stammer fra det latinske ord ‘volvere’, som betyder ‘at rulle’, og det må man i den grad sige, at det ikoniske svenske bilmærke gør. Codan har forsikringer, der passer præcist til den Volvo, du ejer.

Codans bilforsikring til din Volvo

Volvo har altid haft fokus på sikkerhed i deres bil, og det har ikke ændret sig siden virksomheden blev grundlagt i 1927. Volvo var først til at installere sikkerhedsseler og nakkestøtter i deres biler, og har siden da været på forkant med en lang række andre sikkerhedsforanstaltninger. Med en bilforsikring fra Codan er du sikret på alle fronter, hvis uheldet skulle være ude.

Codan forsikring af Volvo XC90

Volvo XC90 er blevet kåret til den sikreste bil i verden, og det er derfor forståeligt, at danskere ønsker denne model. XC90 er en luksus-SUV med plads til hele familien, og med sikre rammer kan du køre roligt med børnene på de travle landeveje.

Codans bilforsikring dækker din bil

Uanset hvilken Volvo der er dit daglige transportmiddel, så dækker Codans bilforsikring. Kontakt Codan i dag og få et tilbud på en bilforsikring. Du kan selv sammensætte din forsikring med en række tilvalg.

Beregn pris på bilforsikring