Bilforsikring

  • Elitebilist efter kun tre år
  • 1 års ekstra garanti med vores fordelsreparationer
  • Gratis lånebil på et af vores fordelsværksteder
  • Tilkøb vejhjælp

Vejhjælp
fra kun

31 kr.

om måneden

Sådan dækker bilforsikringen

AnsvarDelkaskoKasko

Ansvar

Vi dækker skader på andre mennesker og deres ejendele, der sker, mens du kører. Vi dækker også dine medpassagerer.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Færdselsuheld

Vi dækker skader på din bil i forbindelse med færdselsuheld.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Tyveri og hærværk

Vi dækker tyveri af din bil og skader som følge af hærværk.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Brand

Vi dækker skader på din bil som følge af brand, eksplosion eller lynnedslag.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Nedstyrtende genstande

Vi dækker skader på din bil som følge af nedstyrtende genstande, eksempelvis nedfaldne grene.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Psykologisk krisehjælp

Vi tilbyder psykologisk krisehjælp i forbindelse med et uheld med bilen, hvis skaden er dækket af forsikringen, og dit liv har været i fare.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Fejltankning

Vi dækker bugsering af bilen ved fejltankning samt tømning og rensning af tanken.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Selvrisikosikring

Vi fritager dig for at betale selvrisiko ved visse typer af skader, heriblandt udskiftning af forrude, hærværk og parkeringsskader ved påkørsel af din bil med et motordrevet køretøj (altså ikke indkøbsvogne eller slag fra bildøre).

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Vejhjælp

Vi giver dig hjælp på stedet, døgnet rundt, hvis din bil ikke kan starte, eller din bil går i stå.

Læs mere om Vejhjælp 

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Førerplads

Som fører af bilen giver vi dig erstatning ved solouheld, dvs. uheld, der ikke involverer andre trafikanter.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Afleveringskasko ved leasing

Vi dækker visse kaskoskader på leasede biler, eksempelvis en lille bule, der konstateres ved aflevering af bilen.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Trinsikring (kun for trinbilister)

Vi sikrer dig mod at rykke til et dyrere pristrin efter visse typer af skader, eksempelvis skader på bilens ruder eller skader, der skyldes tyveri eller hærværk.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Udvidet trinsikring (kun for trinbilister)

Vi sikrer dig mod at rykke til et dyrere pristrin uanset typen af skade.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Services

AnsvarDelkaskoKasko

Bilhenter

Hvis din bil får en skade, men lovligt kan køre videre efter skaden, henter vi bilen, leverer en lånebil og returnerer din reparerede bil – såfremt du benytter dig af vores fordelsværksteder. Vi tilbyder Bilhenter i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer og Grønland.

Læs mere om Codan Bilhenter

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Lånebil

Vi tilbyder dig en lånebil, mens din egen bil bliver repareret efter en kaskoskade, såfremt du benytter dig af et af vores fordelsværksteder. Lånebilen tilbydes i hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer og Grønland.

Læs mere om Codan Lånebil.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Et års ekstra garanti på reparation af kaskoskader

Du får i alt tre års garanti, hvis du benytter dig af et af vores fordelsværksteder

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Fri reparation af stenslag

Vi reparerer stenslag i forruden gratis, uanset om du er på arbejde eller hjemme.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50

Pris og forsikringsbetingelser

Beregn pris på din bilforsikring

Beregn prisen på forsikring af din bil med vores forsikringsberegner. Indtast din bils nummerplade samt oplysninger om dig og din kørsel, og få en prisberegning med det samme. Du kan også få oplyst vores priser på telefon 33 55 55 50.

Bliv elitebilist efter kun tre år

Som ny bilist får du status som Trinbilist. Det betyder, at prisen på din bilforsikring falder hvert år, du kører skadefrit, og at prisen stiger, hvis du får en skade. Hvis du er over 25 år og har kørt skadefrit i de seneste tre år med en kaskoforsikring, opnår du status som elitebilist. Som elitebilist ændrer prisen på din bilforsikring sig ikke, hvis du får en skade.

Rabatter og fordele

Kernekunde
Saml dine forsikringer hos os, og opnå attraktive rabatter. Hvis du har to forsikringer hos os, eksempelvis bilforsikring og indboforsikring, giver vi dig 10 % rabat. Hvis du tre forsikringer hos os, eksempelvis bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring, giver vi dig 15 % rabat.

Læs mere om at blive Kernekunde.

Rabat- og fordelsaftaler
Hvis du er medarbejder i eller medlem af en af de mange virksomheder, forbund og foreninger, som vi har en samarbejdsaftale med, kan der være rigtig gode penge at spare og særlige fordele forbundet med forsikring af din bil.

Læs mere om vores rabat- og fordelsaftaler.

 

Hvis du vil vide mere om Codan bilforsikring

Læs mere om Codan bilforsikring

Få en personligt tilpasset forsikring af din bil

Som bilejer skal du have en bilforsikring, der passer til dine individuelle behov, og hos Codan hjælper vi dig med at finde lige netop den forsikring, der passer til dig og din bil. Vi sidder klar til at assistere dig, hvis du har brug for et overblik over de forskellige dækninger og tilvalg, vi tilbyder, herunder priser, fordele, rabatter med mere. Ring og hør mere på 33 55 55 50.

At være dækket optimalt ind i forhold til forsikringen af din bil er afgørende for, at du i din hverdag kan køre uden bekymringer. Hos Codan tilbyder vi en række forskellige typer af bilforsikringer, der passer til ethvert økonomisk udgangspunkt, og vi er eksperter i at rådgive dig med udgangspunkt i biltyper, prisklasser og de særlige behov, der måtte gøre sig gældende for lige netop din bil og det, du bruger den til i din hverdag og dit arbejdsliv.

Beregn prisen på din bilforsikring via vores prisberegner på en nem og enkel måde. Med prisberegneren kan du let danne dig et overblik over priser, rabatter og fordele samt forskelle mellem de forskellige forsikringstyper, vi tilbyder hos Codan. Dermed er du sikret det optimale udgangspunkt og en billig forsikring af din bil.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du blot bør have en ansvarsforsikring, eller om en kaskoforsikring er det bedste for dig og din bil, kan du få et overblik over dækningerne øverst på siden eller læse videre herunder. Alle bilejere er forskellige, og det er deres biler også, og der er flere ting, der spiller ind, når du skal vælge den rette forsikring til din bil.

Ansvarsforsikring, delkaskoforsikring eller kaskoforsikring?

Den rigtige forsikring af din bil afhænger af parametre som eksempelvis valg af selvrisiko, biltype, antal kørte kilometer om året, hvor i landet du bor, og om du tidligere har haft skader på din bil. Endelig spiller det naturligvis også en rolle, hvilken grad af anciennitet du har, det vil sige, i hvor lang tid, du har kørt skadesfri.

Der er overordnet set tre typer af forsikringer at vælge imellem, når du skal tegne en bilforsikring, og de er alle forskellige med hensyn til pris og omfanget af din dækning. Den mest basale forsikring er ansvarsforsikringen. Ansvarsforsikringen er lovpligtig, og den er således det absolutte minimum, hvis du ønsker en så billig bilforsikring som muligt.

Ønsker du at forsikre din bil yderligere, har vi hos Codan en omfattende kaskoforsikring med en række tilvalgsmuligheder. Endelig har vi, hvad der kan betragtes som en mellemting i form af delkasko, der naturligvis indbefatter ansvarsforsikring, men derudover indeholder en række dækninger fra kaskoforsikringen.

Udover selve dækningen i kasko- og delkaskoforsikringen, indbefatter de to udvidede typer forsikring af din bil også en stribe services. Disse services gør det lettere og mere bekvemt for dig, hvis uheldet skulle være ude, og du eksempelvis har brug for at få hentet din bil eller benytte en lånebil. Dermed er du sikret backup og hurtig service, der gør, at du ikke får ødelagt en hel dag.

Ansvarsforsikring – en billig bilforsikring, der opfylder lovkravet

En ansvarsforsikring er det absolutte minimum, du kan nøjes med, når det kommer til forsikring af din bil. Selvom en kaskoforsikring indebærer en mængde fordele og sikkerheder, kan du have flere grunde til at nøjes med at tegne en ansvarsforsikring til din bil. Hos Codan kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvad der er bedst for dig, ligesom vi kan præsentere dig for eventuelle tilvalg, som du kan kombinere din ansvarsforsikring med.

Din ansvarsforsikring er en helt basal bilforsikring. Den omfatter de skader, der måtte opstå i forbindelse med brug af bilen som køretøj, hvis uheldet skulle være ude, og du er impliceret i en færdselsulykke. Ansvarsforsikringen dækker dog ikke skader på føreren af bilen, eller ting der tilhører dig selv eller føreren, men den dækker eventuelle personskader på dig, hvis du blot er passager i bilen. Den dækker heller ikke skader på eventuelle tilkoblinger som eksempelvis en camping- eller påhængsvogn.

Desuden dækker din ansvarsforsikring udgifter til en eventuel erstatningssag, hvis du har været ude for et uheld. Her skal du være opmærksom på, at du altid skal kontakte Codan og aftale udgifterne på forhånd. Den sum, som ansvarsforsikringen dækker ved erstatningsansvar, reguleres hvert år den 1. januar.

Hvis du vælger blot at tegne en ansvarsforsikring, kan du som tilvalg til forsikringen af din bil inkludere vejhjælp. Vejhjælp sikrer dig, at Codan yder dig hjælp på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet, hvis du skulle være så uheldig, at din bil ikke vil starte, eller hvis den pludselig går i stå. Vi når stort set altid frem inden for en time, hvorefter vi udbedrer skaden på stedet, hvis der eksempelvis er tale om behov for hjulskift, oplukning af bildør eller tilførsel af brændstof. Hvis det ikke er muligt at reparere din bil på stedet, bugserer vi dit køretøj til din bopæl eller et valgfrit værksted, og vi sørger samtidig for, at du får hjælp til din videre transport.

Et godt eksempel på en situation, hvor det kan være fordelagtigt at nøjes med at tegne en ansvarsforsikring, kan være, hvis du er ung under 25 år. Ansvarsforsikringen er nemlig vores billigste forsikring. Med årene kan du tegne en dyrere bilforsikring med flere dækninger, så du altid har en forsikring, der passer til dit økonomiske råderum.

Kaskoforsikring og delkasko hos Codan

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring kan du opnå den kombination af forsikring, bil og udgifter, der passer bedst til dig, ved at tegne en kaskoforsikring eller en delkasko, eventuelt med et eller flere tilvalg. Alt afhængig af, hvilken bil du kører i, hvad du bruger den til, hvordan din anciennitet ser ud, og hvilken grad af sikkerhed, du ønsker, kan der være en masse gode grunde til at udbygge din forsikring med tilvalg.

En delkaskoforsikring er en bilforsikring, der befinder sig et sted mellem ansvarsforsikring og den fulde kasko. Her får du ud over ansvarsforsikringen også dækning af udgifter i forbindelse med tyveri af din bil og skader på din bil som følge af hærværk. Derudover dækker en kasko også skader på ruder, spejle og lygteglas, hvis de påvirkes af stenslag, uden at bilen udsættes for andre former for skade. Desuden dækkes skader på din bil som følge af brand, eksplosioner eller lynnedslag.

En kaskoforsikring er vores mest omfattende bilforsikring. Udover den dækning, der også er indeholdt i ansvarsforsikring og delkasko, giver en kaskoforsikring dig ro og sikkerhed mod de uforudsete ting og hændelser, du kan risikere at komme ud for i trafikken og som bilejer generelt. En kaskoforsikring er din garanti for, at du altid kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

Eksempelvis dækker din kasko skader på din bil, hvis du skulle komme ud for et færdselsuheld, eller hvis dit køretøj bliver ramt af nedfaldne grene eller andre former for nedstyrtede genstande. Hvis du har været ude for et særligt voldsomt uheld, dækker vi også psykologhjælp, hvis du har tegnet en kaskoforsikring, ligesom en kasko dækker bugsering af din bil i forbindelse med eventuel fejltankning, herunder også efterfølgende tømning og rensning af tanken.

Forsikringen af din bil indbefatter derudover flere fordelagtige services, når du tegner en delkasko eller kaskoforsikring. Eksempelvis kan du drage fordel af Codan bilhenter, hvis din bil får en skade, men lovligt kan fortsætte med at køre videre. I de tilfælde kan du benytte et af vores fordelsværksteder, hvorefter vi henter din bil, stiller en lånebil til rådighed og returnerer din reparerede bil til dig.

Benytter du dig af et af vores fordelsværksteder, får du tre års garanti på reparation af kaskoskader. For både kasko og delkasko tilbyder vi gratis reparation af stenslag i forruden som en del af din bilforsikring, lige meget om skaden er sket hjemme eller på arbejde.

Tilvalg til kasko og delkasko hos Codan

Hvis du tegner en forsikring af din bil hos Codan, og du vælger en delkasko eller en kaskoforsikring, så har du mulighed for at tilkøbe flere forskellige tilvalg. Ved begge forsikringstyper kan du eksempelvis tilvælge vejhjælp, og du kan tilvælge førerplads, så du som fører af bilen får erstatning, hvis du er ude for et solouheld, der ikke involverer andre trafikanter.

Hvis du er trinbilist, og du gerne vil bibeholde en så billig bilforsikring som muligt, så har du med kasko og delkasko også mulighed for at tilvælge trinsikring. Det sikrer dig, at du ikke rykker til et dyrere pristrin i din forsikring, hvis du skulle komme ud for visse typer af skader som eksempelvis skader på bilens rude eller skader som følge af hærværk eller tyveri. Dermed behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt din præmie stiger på grund af disse typer af skader.

Endelig kan du med en kaskoforsikring også tilkøbe udvidet trinsikring. Det er en helgardering, der gør, at du ikke rykker et pristrin op, uanset hvilken type af skade du måtte komme ud for. Er du kaskokunde, kan du også tilføje afleveringskasko ved leasing, hvilket betyder, at vi dækker visse typer af kaskoskader, når du leaser en bil. Hvis du for eksempel afleverer din leasede bil, og der konstateres en lille bule i bilen ved afleveringen, så dækkes omkostningerne af os.

Således har du som bilejer flere forskellige muligheder for at skræddersy din forsikring. Hvis du gerne have en så billig bilforsikring som muligt, kan du nøjes med en ansvarsforsikring. Hvis der er omstændigheder ved din bil, din brug af bilen eller andet, der gør, at du kan drage nytte af en udvidet dækning, kan du i stedet vælge en kasko- eller delkaskoforsikring, eventuelt med et eller flere tilvalg.

Kombiner dine forsikringer og bliv kernekunde

En oplagt måde at opnå en billig bilforsikring på er ved at blive kernekunde hos Codan. Hvis du samler dine forsikringer hos os, har du mulighed for at drage nytte af attraktive rabatter. Du kan eksempelvis samle to eller flere forsikringstyper ved at kombinere din bilforsikring hos Codan med en indboforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring eller bådforsikring.

Hvis du kombinerer to forskellige kerneforsikringer, får du 10% rabat hos Codan. Hvis du samler tre kerneforsikringer hos os, får du 15% rabat. Og køber du dine forsikringer online, kan du opnå helt op til 23% samlerabat. På den måde kan du som kernekunde samle dine forsikringer på en let og overskuelig måde, samtidig med at du opnår en lav, fordelagtig pris. Hvis du er kunde over 25 år med en kaskoforsikring, opnår du en reduceret pris som elitebilist efter blot tre år hos Codan.

Du kan læse mere i aftalebetingelserne, der gør sig gældende for kernekunder, hvis du påtænker at kombinere din bilforsikring med andre forsikringer. Vi står endvidere til rådighed, hvis du har spørgsmål til priser eller til hvilken type forsikring, der er bedst til lige netop den situation, du står i og de forhold, der gør sig gældende for dig med hensyn til biltype, anciennitet eller andet.

Ring til os på telefon 33 55 55 50, hvis du har spørgsmål eller ønsker at købe en forsikring. Husk, at du også kan købe din forsikring online. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde en god og billig bilforsikring, der passer til din bil og dine behov.

Ring nu og hør mere 33 55 55 50