Online læge

Tilmeld dig her

Få ro i maven og hurtig afklaring

Når sygdom melder sig, kan både familie- og arbejdsliv blive udfordret. Den mindste har feber. Din ægtefælle falder på morgenløbeturen. Du ordner have i weekenden og får hold i ryggen. Hvad skal du gøre i en travl hverdag på kontoret, søndag morgen i sommerhuset eller i udlandet langt fra egen læge? 

Hos Codan kan du få adgang til online lægehjælp. Det betyder, at du og din familie kan få adgang til dygtige læger, der kan rådgive, vejlede og forny recepter – uanset om du er i sommerhus, på familieweekend, i udlandet eller på farten.

Ingen ventetid, intet besvær

Få hurtig hjælp fra erfarne speciallæger i almen medicin både om aftenen og i weekenden. Udenfor åbningstiden kan du skrive til os døgnet rundt – vi svarer dig, så snart vi åbner.

Hvad kan lægen hjælpe med, så du hurtigt kan komme på benene igen?

  • Vurdere, om du fejler noget alvorligt og skal tilses fysisk
  • Rådgive og behandle fx allergi, hudgener, virus, infektion o.l.
  • Vurdere dit spørgsmål eller se på din tilstand med ”friske øjne”
  • Udstede og forny recepter
  • Videresende den journal, der bliver optaget, til din egen læge, hvis du ønsker det
  • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen kan stille en diagnose uden at tilse dig fysisk, eller at der skal podes for bakterier.

Ring 112 ved akut livstruende sygdom eller tilskadekomst
Hvis nogen kommer voldsomt til skade i et uheld eller en ulykke, eller ved pludselig opstået sygdom, som du vurderer kan være livstruende, skal du naturligvis slå alarm ved at ringe 112 med det samme. Den lægefaglige rådgivning er ikke en akuttelefon, og lægerne kan ikke træde til og hjælpe ved ulykker eller voldsomme sygdomstilfælde.

Få nemt adgang til online læge

Hvis du har en sundhedsforsikring hos os, har du med Online Sundhed fri adgang til online læge, fysioterapeut og psykolog. Vi tilbyder servicen i samarbejde med Hejdoktor.dk, og du skal blot tilmelde dig første gang, så vi kan betale for dig.

Du kan tilmelde dine børn under 18 år til din profil på Hejdoktor.dk og invitere din samlever eller børn over 18 år, så I alle har adgang til Online Sundhed.

Andre services med Hejdoktor.dk