Hvis jeg skal på pension

Tid til spændende rejser, rødvin på terrassen og hygge med familien. Og måske også nogle besparelser på forsikringerne. Læs her, hvad du bør være opmærksom på i forhold til dine forsikringer, hvis du går på pension.

Husk at ændre bilforsikringen, hvis du kører mindre

Hvis du hidtil har brugt din bil som transportmiddel til og fra arbejde, kan det være, at du nu har behov for at få dækket et mindre antal kilometer. Omvendt kan det også være, at du får behov for at køre mere end nu plejer, da der nu bliver flere timer til fritid. Kontakt kundeservice for at få reguleret kilometerantal.

En fritidsulykkesforsikring er ikke nok, når du er pensionist

Det er vigtigt, at din ulykkesforsikring nu omfatter heltidsdækning og er tegnet med den rette beskæftigelse. Du bør også overveje om der er behov for ekstra dækning såsom fører at MC, særlige sportsgrene eller lignende. Kontakt kundeservice for at få rådgivning om dækning.

Overvej selv at få en behandlingsforsikring

Måske har du været dækket af en behandlingsforsikring i dit tidligere job.

Hvis du fortsat ønsker at have adgang til hurtig og professionel behandling, og dermed undgå frustrationer og mulig forværring på grund af ventelister, kan du overveje selv at få en privat behandlingsforsikring.

Læs mere om vores behandlingsforsikring

Tilpas din Familieforsikring

Når du går på pension, har du måske planer om at rejse mere, end du plejer. Vi kan anbefale dig at udvide din indboforsikring med Udvidet rejseforsikring - så er du dækket på alle rejser hele året, hvis du skulle blive nødt til at afbestille før din rejse. Du er også dækket i Danmark, hvis du fx skal på kroophold.

Læs mere om den udvidede rejseforsikring under tilvalg til indboforsikringen