Indbrud

I Danmark bliver der begået ca. 5 indbrud i timen. Det er langt flere end i andre europæiske lande. At blive udsat for indbrud er ikke kun en ubehagelig oplevelse for vores kunder, det er også en stor omkostning for os som forsikringsselskab.

Se videoerne om, hvordan du sikrer din bolig

Det er umuligt at gardere sig 100 pct. mod et tyveri. En mindre indsats fra din side vil dog i rigtig mange tilfælde minimere sandsynligheden for, at det bliver dig, der oplever et tyveri. Her på siden kan du få gode råd til, hvad du kan gøre.

Sørg for at have dokumentation for dine ting. Tag gerne fotografier af møbler og værdigenstande og husk at gemme kvitteringer for større indkøb.

Udform en inventarliste over værdifulde ting med beskrivelser, serienumre, priser mv. Husk at gemme kopi af din dokumentation hos familie eller venner

Hvis uheldet er ude bør du:

Starte med at ringe til politiet og anmeld mangler samt evt. skader, som din bolig og inventar er blevet udsat for. Anmeld dernæst indbruddet til Codan på 33 55 55 55 eller via www.codan.dk

De fleste mindre skader både på dit indbo og dit hus klarer vi med det samme over telefonen, hvis du ringer og anmelder skaden mellem kl. 8 og 16 på hverdage - helt uden papirarbejde bagefter. Hvis dit indbo skal repareres efter en skade, betaler vi regningen. Hvis du skal genanskaffe indbo, kan vi hjælpe dig med det via vores onlinebutik.

Codan samarbejder med Politiet

I Danmark bliver der begået ca. fem indbrud i timen. Det er langt flere end i andre europæiske lande. Codan og Politiet samarbejder om at synliggøre, hvad danskerne kan gøre for at sikre deres bolig bedre. Selv med enkle løsninger kan man holde tyven ude.

Codan samarbejder med politiet om indbrudsforebyggelse
Her kan du læse mere om, hvad politiet foretager sig, hvis du bliver udsat for indbrud.

Gå til borgerservice.dk


Hvis du har lyst til at holde dig opdateret om politiets arbejde, kan du følge dem på Facebook og Twitter.

Tjeklister

At blive udsat for et indbrud i sin bolig er en ubehagelig oplevelse – tyven kan stikke af med møbler og smykker, der har stor affektionsværdi eller en computer med alle feriebillederne.

Både til dagligt og når vi er på vej på ferie, er det en rigtig god idé at sikre sig, at man har husket at gøre sit for at undgå at få ubudne gæster, mens man er væk.

Her får du to tjeklister - lige til at printe ud - så du ikke overser noget vigtigt:

Sikring af boligen

Når du skal på ferie