Når du skal købe forsikring

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at ændre dine forsikringer. Det kan være, at din livssituation har ændret sig, eller du ønsker at undersøge om du kan spare penge på forsikringsbudgettet.

Vi hjælper dig med at blive ordentligt forsikret

Hvis du overvejer at skifte forsikringsselskab, kan du starte med at opsummere dine forventninger til fx rådgivning, dækninger, rabatter og fordele. Når du er bevidst om dine ønsker, er det nemmere for dig at sammenligne og vælge det rette forsikringsselskab.

For de fleste er der to afgørende spørgsmål, når de skal vælge forsikringer og forsikringsselskab: Hvordan er jeg dækket? Og hvad koster forsikringerne?

Men forsikring er andet end dækning og pris – det vigtigste er jo egentlig, hvordan dine skader bliver behandlet. Så når du sammenligner selskaber, så tjek også hvordan de præsenterer deres skadebehandling. I Codan er 91 % af alle kunder tilfredse eller meget tilfredse med vores skadebehandling.

Du kan læse mere om skadebehandling i Codan ved at klikke her.

 

Hos Codan ser vi det som vores vigtigste opgave at give dig klar og forståelig rådgivning, så du får overblik over dit forsikringsbehov og nemt kan overskue og tage stilling til vores tilbud.

Mange af vores forsikringer er bygget op af moduler, så du kan sammensætte dem nøjagtig efter dine behov. På den måde sikrer vi, at du hverken er over- eller underforsikret, men har lige præcis de forsikringer, du har brug for, så du kan føle dig tryg og sikker.

Her på seniorforsikringen.dk kan du finde en masse nyttige oplysninger, sammensætte dine dækninger og beregne prisen på dine forsikringer.

Du kan også finde information om forsikringer på http://www.forsikringsguiden.dk/, hvor du bl.a. kan sammenligne dækning og pris.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 33 55 37 73.

Hos Codan står vi klar til at hjælpe og sørge for, at du får den nødvendige rådgivning.

Når du køber

Her kan du læse, hvordan du nemt opdaterer dine forsikringer og skifter forsikringsselskab.

Når du har købt

Omkring 2 uger inden dine nye forsikringer træder i kraft, modtager du forsikringspolicerne, som vi opfordrer dig til at gemme.