Mere overskud
– mindre bøvl

For Monica og Torben er lykken at have overskud til at gøre det, de elsker. Både mentalt og på kontoen.

Monica og Torben er både Kernekunder hos Codan og medlemmer af Ældre Sagen. Det betyder, at de får rabat på forsikringer skræddersyet til livet som senior. Indboforsikringen er en samlet indbo-, ansvars-, elskade- og rethjælpsforsikring.

Indbodækningen dækker som standard bl.a. tricktyveri i hjemmet, identitetstyveri og omfatter også ægtefælle eller samlever, der flytter på plejehjem. Du kan desuden vælge mellem en række tilvalgsdækninger, fx Briller og høreapparat eller Elektronik. Briller og høreapperat dækker, hvis de får en pludselig skade eller bliver væk. Fordi Monica og Torben er medlem af Ældre Sagen og har en indboforsikring hos Codan, har de også fået tilvalgsdækningen Pludselig skade med helt gratis.
Læs mere om indboforsikring

Husforsikringen dækker bl.a. skader på hus, udhus, carport/garage og drivhus (ekskl. glas) efter brand, skybrud, storm og gnavere. Monica og Torben har valgt en husforsikring, fordi det giver dem tryghed at vide, at de er dækket, hvis deres hjem skulle blive ramt af en uforudset skade.
Læs mere om husforsikring

Vores ulykkesforsikring er blandt de bedste på markedet. For Monica og Torben er ulykkesforsikringen en økonomisk sikkerhed, hvis en af dem skulle komme galt afsted og få varige mén. En unik fordel er også, at forsikringen ikke ophører pga. alder, og samtidig bliver erstatningen for varige mén ikke nedsat.
Læs mere om ulykkesforsikring

Med Udvidet strakserstatning kan du få udbetalt erstatning hurtigt efter et uheld, også selvom du ikke får varige mén, som er et krav ved en ulykkesforsikring. Monica og Torben fik fx udbetalt erstatning, dengang Torben brækkede sit ben. De fik en kontant udbetaling, som de valgte at bruge på en ferie. Du kan nemlig bruge udbetallingen præcis, som du har lyst til.
Læs mere om Udvidet strakserstatning

En sundhedsforsikring fra Codan er altid god at have. Monica og Torben kan være sikre på at komme lynhurtigt i behandling på et privathospital, hvis de får brug for det – som sidste år, da Monica vrikkede om under en løbetur. Fysioterapi, krisehjælp og mange andre goder er også inkluderet.
Læs mere om sundhedsforsikring

Bilforsikringen inkluderer bl.a. Bilhenter, som var kærkommen, da Torben bakkede ind i et træ. Codan kom hjem til Monica og Torben med en lånebil og tog deres bil med til et fordelsværksted.
Læs mere om bilforsikring

Monica og Torben sætter også stor pris på deres rejseforsikring, da de elsker at tage på lange rejser. De har nemlig valgt at være dækket på deres ferier i op til 90 dage. De kan også selv vælge, om forsikringen skal dække i Europa eller hele verden.
Forsikringen omfatter også deres børnebørn, når de rejser sammen med dem.
Læs mere om rejseforsikring

Ældreboforsikringen tager særligt hensyn til behovet for beboere på plejehjem og i ældrebolig. Forsikringen samler indbo-, ansvars-, elskade- og retshjælpsdækning i en pakke og til en fordelagtig pris. Torben har fx hjulpet sin mor, som er kommet på plejehjem, med at få en ældreboforsikring.
Læs mere om ældreboforsikring