Codan Forsikring A/S fortsætter i Danmark
med nyt CVR-nummer

Vi bliver et nyt selskab, og du er fortsat ordentligt forsikret

Codan Forsikring A/S bliver ca. den 1. april 2022 et nyt forsikringsselskab med nyt CVR-nummer. Derfor overfører vi vores aktiviteter i Danmark til det nye selskab, der også viderefører navnet Codan Forsikring A/S. Overførslen har i øvrigt ingen konsekvenser for vores forsikringers dækninger og vilkår til hverken private eller erhvervskunder.

Overførslen får ingen konsekvenser for dine forsikringer

Vi overfører alle forsikringer til det nye selskab med samme vilkår og priser. Er du kunde hos os, overfører vi dine forsikringer med de samme dækninger, og du er fortsat ordentligt forsikret. Du kan også kontakte os og bruge Mit Codan, præcis som du plejer.

Hvorfor bliver vi et nyt selskab?

  • Tryg A/S og Intact Financial Corporation overtog den 1. juni 2021 Codan Forsikring A/S.
  • I den forbindelse bliver selskabets aktiviteter opdelt, så Tryg Forsikring A/S overtager aktiviteterne i Norge og Sverige, mens aktiviteterne i Danmark bliver overført til et nyt dansk forsikringsselskab med CVR-nummer 4196 3948.
  • Det nye selskab viderefører navnet Codan Forsikring A/S, mens det nuværende Codan Forsikring A/S ophører i forbindelse med overførslen.

Det nuværende Codan Forsikring A/S med CVR-nummer 1052 9638 bliver opdelt, så aktiviteterne i Norge og Sverige bliver overtaget af Tryg Forsikring A/S, og aktiviteterne i Danmark bliver overført til et nyt, dansk forsikringsselskab med CVR-nummer 4196 3948, der viderefører navnet Codan Forsikring A/S.

Finanstilsynet skal godkende overførslen

  • Finanstilsynet skal give tilladelse til, at vi overfører vores danske forsikringer til det nye forsikringsselskab Codan Forsikring A/S.
  • Lige nu venter vi på, at Finanstilsynet godkender overførslen.
  • Når det sker, bliver dine forsikringer overført til det nye selskab samme dag.

Læs Finanstilsynets redegørelse om overførslen (pdf)

Du kan gøre indsigelse til Finanstilsynet
Har du indvendinger til, at vi overfører vores forsikringer til det nye selskab, kan du sende en indsigelse til Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø eller finanstilsynet@ftnet.dk senest den 23. februar 2022. Overførslen sker efter § 204 i lov om finansiel virksomhed.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til overførslen og det nye Codan Forsikring A/S, er du velkommen til at ringe til os på 33 55 33 11.