Codan Forsikring A/S fortsætter i Danmark
med nyt CVR-nummer

Vi er blevet et nyt selskab, og du er fortsat ordentligt forsikret

Codan Forsikring A/S blev den 1. april 2022 et nyt forsikringsselskab med nyt CVR-nummer. Derfor har vi overført vores aktiviteter i Danmark til det nye selskab, der også viderefører navnet Codan Forsikring A/S. Overførslen har i øvrigt ingen konsekvenser for vores forsikringers dækninger og vilkår til hverken private eller erhvervskunder.

Overførslen får ingen konsekvenser for dine forsikringer

Vi har overført alle forsikringer til det nye selskab med samme vilkår og priser. Er du kunde hos os, har vi overført dine forsikringer med de samme dækninger, og du er fortsat ordentligt forsikret. Du kan også kontakte os og bruge Mit Codan, præcis som du plejer.

Hvorfor blev vi et nyt selskab?

  • Tryg A/S og Intact Financial Corporation overtog den 1. juni 2021 Codan Forsikring A/S.
  • I den forbindelse blev selskabets aktiviteter opdelt, så Tryg Forsikring A/S overtog aktiviteterne i Norge og Sverige, mens aktiviteterne i Danmark blev overført til et nyt dansk forsikringsselskab med CVR-nummer 41963948.
  • Det nye selskab har videreført navnet Codan Forsikring A/S, mens det tidligere Codan Forsikring A/S er ophørt i forbindelse med overførslen.

Det tidligere Codan Forsikring A/S med CVR-nummer 10529638 er blevet opdelt, så aktiviteterne i Norge og Sverige er overtaget af Tryg Forsikring A/S, og aktiviteterne i Danmark er overført til et nyt, dansk forsikringsselskab med CVR-nummer 41963948, der har videreført navnet Codan Forsikring A/S.

Finanstilsynet har godkendt overførslen

Finanstilsynet har givet tilladelse til, at vi kunne overføre vores danske forsikringer til det nye forsikringsselskab Codan Forsikring A/S. Overførslen skete efter § 204 i lov om finansiel virksomhed. 

Læs Finanstilsynets redegørelse om overførslen (pdf)

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til overførslen og det nye Codan Forsikring A/S, er du velkommen til at ringe til os på 33 55 33 11.