Find de forsikringer,
der passer til dig

Ulykkesforsikring
Det sidste, du har lyst til at tænke på, er at dine nærmeste eller du selv kommer til skade. Vores ulykkesforsikringer sørger for, at du ikke har grund til bekymring over, hvordan du og dine nærmeste er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Udvidet strakserstatning
Codan har sammen med Ældre Sagen udviklet en unik dækning, der sikrer dig en kontant erstatning, som du hurtigt får udbetalt i tilfælde af en ulykke. Pengene kan du bruge til lige, hvad du har lyst til.

Læs mere

Ældreboforsikring

Codan har skræddersyet en indbo- og ansvarsforsikring, som tager hensyn til de behov, du som beboer på et plejehjem og i en ældrebolig har behov for til kun 500 kr. om året.

Læs mere

Husforsikring
Du bestemmer selv, hvilke skader din husforsikring skal omfatte. Som minimum anbefaler vi, at du vælger dækning for brand- og kaskoskader. Derudover kan du tilpasse din forsikring med en række tilvalg.

Læs mere

Indboforsikring
Med en indboforsikring hos Codan er du og din familie godt dækket. Vores indboforsikring er en fleksibel forsikring, der dækker dine og din families private ejendele ved skader og tyveri – eller hvis du skader andre eller deres ting. 

Læs mere

Bilforsikring
Med Codan Bil sammensætter du selv din bilforsikring, så den passer til dig og din bil. Codan Bil er en fleksibel bilforsikring, hvor du selv vælger, hvor omfattende din dækning skal være.

Læs mere

Overfaldsforsikring
I samarbejde med Ældre Sagen har vi udviklet en overfaldsforsikring, så du kan få hjælp hurtigt efter et overfald. Forsikringen er gratis, og alle medlemmer kan få den uanset alder – også selvom du ikke er kunde hos Codan i forvejen.

Læs mere

Bådforsikring
Vi er der, når du har brug for os. Vores bådforsikring dækker nemlig hele året.

Læs mere