Find de forsikringer,
der passer til dig

Ulykkesforsikring
Det sidste, du har lyst til at tænke på, er at dine nærmeste eller du selv kommer til skade. Vores ulykkesforsikringer sørger for, at du ikke har grund til bekymring over, hvordan du og dine nærmeste er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Ældreboforsikring

Codan har skræddersyet en indbo- og ansvarsforsikring, som tager hensyn til de behov, du som beboer på et plejehjem og i en ældrebolig har behov for til kun 500 kr. om året.

Læs mere

Husforsikring
Du bestemmer selv, hvilke skader din husforsikring skal omfatte. Som minimum anbefaler vi, at du vælger dækning for brand- og kaskoskader. Derudover kan du tilpasse din forsikring med en række tilvalg.

Læs mere

Bådforsikring
Vi er der, når du har brug for os. Vores bådforsikring dækker nemlig hele året.

Læs mere

Indboforsikring
Med en indboforsikring hos Codan er du og din familie godt dækket. Både når du er hjemme og når du er ude at rejse.

Læs mereBilforsikring
Med Codan Bil sammensætter du selv din bilforsikring, så den passer til dig og din bil. Codan Bil er en fleksibel bilforsikring, hvor du selv vælger, hvor omfattende din dækning skal være.

Læs mere

Overfaldsforsikring
I samarbejde med Ældre Sagen har vi udviklet en overfaldsforsikring, så du kan få hjælp hurtigt efter et overfald. Forsikringen er gratis, og alle medlemmer kan få den uanset alder – også selvom du ikke er kunde hos Codan i forvejen.

Læs mere